петък, 15 юни 2012 г.

Анкета за всестранно развити "ПИЧности"

-Госпожо. Хубаво е, че  ви заварваме в къщи. Вие сигурно сте една всестранно развита личност и поради тази причина, ако може да проведем една анкета. Ние сме от студио за проучвания " СИ СИ АЙ БИЙ и Тъмата"
-Верно съм госпожа, по документ. Но съм и пич.Нема да ви се дам без пари. Колко давате да ви надрънкам един куп глупости. Ако няма такива, ще ви намисля. 
Знам ви аз статистиката беее. Всяка втора жена  била в Депресия. Ти мен кога ме брои и кога ме изследва. Да ме виждаш депресирана?! Знайш ква Депресия и Деменция ще те подгони, ако хвана томахавката за пържоли. Ще те избие чак в Страхова невроза през половин. Тъкмо ще докажа къв пич съм на останала ти половина, ако ме разбере.
Айде плащай и да почваме. И не трепери, вече сготвих. " Постен гювеч по Колажки". Месето липсва все още..... Като платиш ще видим.
За двайсет лева имам доберман. То животинчето кандисва на стотачки. Така съм го свикнала от малко и ме има за майка. А и вече си влезнал може да те помисли и за Коледен подарък. Така надебеля горкото с тези рекламни агенти и тяхната стока по вратите. Сега  си мисли, че всеки ден е Коледа и току ми мъкни елхата от килера. 
Няма как да мине и на диета от тези  нашумели личности. Ще се поболее от пордутлък.
Начи започваме, по добра воля.
- Имам телефон, как да нямам.  Всички имаме. Оня ден дрънкам на ВИК. Алууу. Три месеца мисъл мъ удари как да пестя от водата и да си направя стоп-кваси казанче а вие спирате водата точно на пробата ми беее. Отсреща сънено, кво менчееее.
Та за казанчето. Влиза входящия с изходящото и като бутне бравата вече е седнал за изходяща позиция на входящата инициатива за изходящо изхвърляне при което, на момента изходящата вода го тръква с входяща четка и изходящ течен сапун.
Кво ме гледаш опулено бе. Нали искаше развитие, а. Да не мислиш, че съм менажер на три луднали деца  и управител на мъж с памперс. Ти да нямаш такъв отдолу.
Как да нямам компютър. Освен мен има и кучето, и котката, и мушкатото.
И не се крия в тоалетната, вече я споменах. Нито в кухнята. Там работи моята сянка, нон- стоп с дистанционно.
У вас сянка няма ли. Изтягаш се в хола. Фъргаш се като мамут и олееее на онея..
Аз съм на терасата.С кутрето на крака си пускам климатика " Повей ми ветре" и вдигам краката. За пози и всестранност няма да се лигавим, разбра ли. А терасата е крепостта ми. Ако не вярваш ,иди и виж. Там са ми оръжията. Гаубица, автомат и снайпер. Сама си ги направих.
Внимавай сега като стъпваш назад. Котката взе да ме имитира и си е направила малко оръдие с лимки.
Кой е вундеркинд ли? Ама всички бе. Нали така се пише.Цялата нация били такава. А на мен всичко ми е така. Чак живота. Преливам от един свят в друг. Сега съм дете и мисля да да ти покажа как се играе на" стражари и апаши ". И да викна добермана да помага, ха ха ха. Децата обичат животните, нали!
Айде, че врата удря шамари, ритници и къчове. Пак Аз....

Няма коментари:

Публикуване на коментар