сряда, 20 юни 2012 г.

Къде намирам тема за блога, сутрин

Може да се каже, че я съм вече един одъртял блогър. Може да си имам кусури, но имам и мнооого постижения. 
Когато бях едно бебе- блогърче, дядовците пишеха веднъж седмично. Сега гледам, още по на рядко. У мен се запази онова от бебешкото, намирането на тема. Аз даже не знам каква ще е днес. Става спонтанно и без моя намеса. И ако има някаква поръчка, така да се каже. Вътре нещо куца, според мен.
В началото, като ново завладян заек скачах с по три поста. Сега за авторитет, с по един на ден :). Да си покажа дъртотията, не за друго. Инак понякога мога и повече. И от известно време ставам, юрва се поста и такаааааааа.
Първо гледам в кафето. Няма тема естествено, там. Щото още спя и трябва да го гаврътна. Инак ще се спъна нейде из къщята и ще търся тема по теракотата. Много хубава ще излезе, нали. "  Заспал идиот с теракотена маса и кафяно цвете"
Котката става с мен. Тя е един дивак ( приличаме си). Обаче аз да видя, дал тая тема не е под опашката и. Няма. Освен "  Надрани ивици и коридорен бой"
Кухнята е в гробна тишина, ма никой не е умрял. Чака мен да се разработя в четри и трийсе и някой да помисли " Лудите пак са дошли на власт".
До  шест без нещо, когато мъжкия свят излиза да хамалува за да изхрани нас пурдотите- жените( аз, котката и свекървата).  И аз ставам " Перпето е ла урагана ла трата та та"
А великото, метлосване започва с някой сериал в другата стая. " Сервитьорка по неволя".
Слънцето одаааавна ми е казало " Добро утро, Любов".
Улицата е глуха и музиката е спряла. Не е като пред избори." Фойерверки  на скара" .  " Неканени гости, по заявка"," Де е щастливото пиле, да го заколя."
" Краставици и череши по стандарт, моля, " Прясната ли тий каймата. - До преди малко лаеше" . И други свободно избрани теми.
Естествено е да се сърди музата и да иска думата-
- Какво си ти без мене ма, идиот с идиот. Е па и се хвалиш. Ша ли пишеш всеки ден, ако не те ритах  с крак по ..... мутра. Мой да ти трепери ......ма драскаш. Ако не съм аз обаче, ще видиш...... на блогова зима. А сега се стегни  и марш в черновата, ааааааааааа. И да не ти дойде в акъла да ставаш дядо. ОООфф. Баба- блогърка. Аз съм насреща! :)) А а а и никво триене, че ще пишеш по стените на панелката.( и ще чете таран Колю, ма пиши там)

Няма коментари:

Публикуване на коментар