tag:blogger.com,1999:blog-7231598551290544082.post2938724912189502365..comments2023-04-06T18:16:22.332+03:00Comments on Объркваща работа: " Храната, прави борбата"- продължение - Царевичен хлябРумяна Поповаhttp://www.blogger.com/profile/01285050784414399393noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7231598551290544082.post-24250712340136440252012-06-06T09:38:09.163+03:002012-06-06T09:38:09.163+03:00Соята смърди нетърпимо.
Ок, ще почакам за фотките....Соята смърди нетърпимо.<br />Ок, ще почакам за фотките.Gloxy-Floxyhttps://www.blogger.com/profile/10374786167155135408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598551290544082.post-41543022039384671492012-06-06T08:23:14.854+03:002012-06-06T08:23:14.854+03:00Ами като е пресен е най вкусен. После малко става...Ами като е пресен е най вкусен. После малко става твърд. Но с претопляне става. Пробвах соя, не е добре. А о оризовите макарони са лигави и се отказах да търся брашно. Всичко е скъпо и затова се спрях на това.<br />Изчакай с фотото няколко дена че нямаме блуто инак няма проблем.Румяна Поповаhttps://www.blogger.com/profile/01285050784414399393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598551290544082.post-84811475131719973022012-06-06T08:05:11.940+03:002012-06-06T08:05:11.940+03:00Снимай го да видя какво ти се е получило. Едно отв...Снимай го да видя какво ти се е получило. Едно отвън и едно разчупено или срязано, ако може.<br />Имам резерви към качествата на чистия царевичен хляб, но пък и със смесен набухвател точно не съм правила.Gloxy-Floxyhttps://www.blogger.com/profile/10374786167155135408noreply@blogger.com