Поради техническата ни възможност с моята муза да се озъртаме кат бик в краварник, виждаме толкова дейности в които още не сме хвърлили на ни един косъм потта на думата.
За какво иде реч.
Забелязваме, че кулинарията настъпва като третата хранителна война или като апокалипсиса на всекидневието, хобито и красивата дума. О ф ф ф, вкусната хапка.
Затова сме решили от време на време да храним ( изтровим все там) нета с нашите прекрасни рецепти. И тъй като те си падат нефотогенични или искат ценз за да ги снимаме, може да няма огроооомни фотоси с бели печатки и фантифлюшки.
Ето и продуктите и действията за заглавната рецепта:
1 петъчен ден по избор
часов казан според произношението на работа, дано е по малък
тайни дребни, едри и крокодилски сълзи примесени с 3 кафета и 4 цигари
няколко стрелкови бъркалки, че се чупят от стискане
изкривени зъркели 0т 16% и 4 часа следобед до 17 % и 5 часа следобед
Всичко се натиска с бъркалките до постигане на съответните % -часове и бульона ще е готов за консумация според казана :))))
Приятно сърбане!
За какво иде реч.
Забелязваме, че кулинарията настъпва като третата хранителна война или като апокалипсиса на всекидневието, хобито и красивата дума. О ф ф ф, вкусната хапка.
Затова сме решили от време на време да храним ( изтровим все там) нета с нашите прекрасни рецепти. И тъй като те си падат нефотогенични или искат ценз за да ги снимаме, може да няма огроооомни фотоси с бели печатки и фантифлюшки.
Ето и продуктите и действията за заглавната рецепта:
1 петъчен ден по избор
часов казан според произношението на работа, дано е по малък
тайни дребни, едри и крокодилски сълзи примесени с 3 кафета и 4 цигари
няколко стрелкови бъркалки, че се чупят от стискане
изкривени зъркели 0т 16% и 4 часа следобед до 17 % и 5 часа следобед
Всичко се натиска с бъркалките до постигане на съответните % -часове и бульона ще е готов за консумация според казана :))))
Приятно сърбане!
Няма коментари:
Публикуване на коментар