вторник, 15 май 2012 г.

" Кой бизнесмен мъъъъ иска вееее "

Оставям настрана съпругите, които " подпират " семейният бизнес и като се изкилят ще имат право на и инвалидна и социална пенсия. Като е естествено да им се внася автоматично ( доста солидна осигуровка от съответната сянка, счетоводител). Ако сметнат, че някога ще я докарат до фалит и ще има трябват бастуни и патерици да бягат от съда.
Иде реч за любовницата. Явно у ГЕРБ се намират доста такива. Щото като подпират съответните части на бизнесмена и то на договор ( по закон), дан вземат да се изкривят. Да не хванат я артрит, дискова или парализа. Зависи от големината на частите. Пардон на ГЕРБерите. Та тогава като видят зора ( че ги сменяват с по млади) от некое заболяване и хоп инвалид 100%, с право на чужда помощ. Ми закон, кво сиа. Трябва да се спазва стриктно. А и тва любовница вече е свободна професия и се числи като сам осигуряваща. Статут е това, да не е лукова глава за постна яхния с камачки.
Заедно със занаятчии и земеделци.
Аз ще ви кажа ква ще е разликата
Съпругата ще я осигуряват, на каквото тя си иска.
Любовницата ще я осигуряват на минимална и хич няма да пита. И пак може да има повече от съпругата. Зависи от инструмента за работа и техниката на прилагане. И ако приемем, че сега любовниците са повече, пак няма да  напълнят хазната. Нищо, че НЕКОИ показват загрижеността си  за тез жени и техните права. Дрънкат си.


пп: За любителите на  надрасканата ми поезия да кажа. - Между стиховете се случват и такива неща, да знаете.  Не всичко е цветя, любов и мъка. И борба трябва. Храним се все пак. А и се разболяваме. И други.... :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар