понеделник, 28 май 2012 г.

Не е шега работа. Бал е!

Поради зачестилата мания на децата, по случай абитуриентската си вечер да се правят на  някакво подобие, реших да помогна. Та да не се мъчат и миличките им родители, де да си харчат измъчените пари и дълготрайните заеми.
Помислих си за няколко идеи, които още не са се вписвали в пейзажа на завършването и не са били " Кьор фишека на тумба маймуни".
Първа идея:
Возило тип тротинетка, според големината  на индивида. Който от своя страна пък е прекарал  няколко курса Йога за да може да си вдигне краката на врата кръстосани в поза изникнала крива, слива през прав плет на едно колче.Облекло листа от сатен, марка " Тука има, тука няма.
Втора идея:
Желязно, ръждясало корито на което периферията е пробита и са сложени големи кози дрънкалки да вдигат патардия. Козите са впрегнати да дърпат возилото. Като съответните са къпани, фризирани и напръскани с френски парфюм да не овунят съзнанието на стоящия. 
Той ще е облечен с костюм от драна, портфейлска кожа на тасми и джоджувки от столевки за красота и доказване имидж " Баш инат гол простак" ,втората, трета и десетата година. Пардон вечер.
Трета идея:
Едно розово и хигиенизирано прасе, без седло. Ако може и без дресировка, че да става шоу.
Индивида ще е прекрачил животинката с дрехи стил " Аз съм Ева, колко са Адамовците". С ботуши над коленете, заслепяващи  в цвят " Мани са маааа"
И четвърта последна, че  ще ям.... б..анан.
Десетина разярени, рошави гъсока. За тази цел индивида трябва да има буйна коса. Целта е да ги до ядоса. Да го хванат за косата. Да литнат и да го пуснат точно пред даскалото. Облеклото няма значение. По добре да помисли за идеална епилация, че след операцията и спускането ще е чисто гол. А ааа и порловите му органи да са в идеален ред . Доста скъпичко амаааа.
Все пак и други индивиди ще го гледат. Не е шега работа. Бал е!

Няма коментари:

Публикуване на коментар