четвъртък, 5 юли 2012 г.

Как стават мързелчетата

- Тате, тате, тате. Как сме се пръкнали ние, като по цял ден кибичиш на компа и гледаш политика.
Старият мързел се сепна. От стрес, кракът му рикошира отдолу холската маса. Тя па подскочи и удари мързелката, която шумно ( не страстно) хъркаше до него  и бълнуваше. Секс на екс, секс на екс. Излезе и мигновено сестриница. Но не извика, от мързел. Само посиня от яд. А бавния ураган, който се чакаше, стигаше за десет години. Щото е мързелански. Бавно става.
- А, вееее. Прозя се той десет минути. Не знаете ли как се мързелува? Ще ми окапе мозъка от вас. Нямам наследници и земята ще се съсипе от много работни глупости.
- Ма, татеееееее. Кога правите секс, като не ставате от тва нещо. Задниците ви опират до полюлеите на комшиите. А те са техничарите работа, мечта и хъс. Така чукат да ви оправят бакиите, че не мойм да релаксираме и секунда.
- Имаме флоиди, бе диванета такива. Затова и не ставаме.Да не се загубят
- Да бе. Искаш на краставичар, краставици да продадеш. Тва "не ставаме" и ""загубят" е чиста монета мързел.Та, тате. Как сме станали?
- Я идете и си вземете по един сладолед и накарайте продавача да мързеелува. Да видя дали ви бива и да му се стопи сладоледа, ха ха ха.
- Мързи ни тате. Казвай сега. Ние нищо не знаем за секса ( между мързели), хи хи хи. Утре, как ще продължим родът ти?
- Ми, ми... Майка тиииии.... докато хъркаааа и аззззз докато въздишаммммм. Се събират две въздушни масиии и се натрясквате като бъркани яйца на бързо.
- Това е лъжа! Ма не те и мързи да лъжеш.А от кво е земетресението, миналата седмица. Тъкмо бяхме в десетата чакра, на осемнайсетия възел, на седма точка от мързела.
- А аааа, това ли. Вие да не очаквате, стар корав и здрав мързел да скача в леглото????
- Да, ама докато си хъркахте на " Листопадите от мързелите на стотния кат", ние все пак научихме истината и без вас.
- И каква е тя бе уродливи мързели такива, дет съм ви създал.
- Ние ли сме уроди, ааааа. А ква е тая "Кама сутра, за мързели". Или, как да правите секс, без да помръднете и малкия си пръст. И кой е автора? Ти, дърт мързел такъв.
- Ама, това е наследството ви бе, хайвани такива. Не сте ли доволни???

Няма коментари:

Публикуване на коментар