понеделник, 5 октомври 2009 г.

"Биташка Държава"


Всеки знае какво е битак!Всичко втора употреба наредено на сергии.Всичко има там от кранче за чешма, тухли, сега и" ние сме на сергията"!"На коя ли маса за продан не сме слагани "!Първо ни "изтискват на данъкоизтисквачката" докато сме млади!Ако им се виждаме живнали по някое време на живота "мръднат годините нагоре "да ни" до смачкат"!И когато се разболеем или не дай боже стигнем до пенсия сме ненужни !А бяхме когато ни "смучеха " и изградиха своите" империи и крепости"! И все ни слагат на "тепсията" ама да ни "употребяват"!Отървали се от робство ни "хвърлиха в краката на Русия"!После ни нагодиха към Щатите/да не казвам как/!А сега , сега такова подмазване към "Велика Европа" не съм виждала !Ама пак ние ще сме на "тепиха"!Ще ни изтърсват като" боксова круша"!Някой ще си "дои дойна крава" а ние ще ядем сухари и ще плащаме защото дъвчем!Къде остана Велика България при Цар Симеон!

2 коментара:

  1. Мисля,че бъркаш с ЕС. Ако държим на себе си можем да извлечем само ползите. Неприятно е,че не го правим и с това дискредитират идеята. А цар Симеон е нещо от миналото ,с което можем да се гордеем, но днес идеята за Велика България няма да ни нахрани и облече.

    ОтговорИзтриване
  2. За ЕС мислим ти и аз и той от народа а те си точат фондове и кой ги плаща глобите ти и аз .Баламосват ни с велки идеи докато ги изберем а после им" сърбаме попарите"!А в Стразбург ли беше Хага ли не помня в Дойче Веле четох има лагер за емигранти с бодлива тел!И ги придружава полиция из града щото били нелегални .А нас ни дъпат за правата на човека то че сме криви.Вжното е не да се присламчваме към велики дърави а да сме Българи!

    ОтговорИзтриване