вторник, 27 октомври 2009 г.

Дохожда призрак

Вампир ли, караконджул ли, не знам! Много е лош. Мине не мине ден и ми чука на вратата. Поглеждам през ключалката и падам на задника си!
Лицето му едно такова страшно, с големи зъби! На носа си има халка. Главата му гола със странни, червени фигури!
Отначало се чуваше само едно Бля, бля, бля я як. Ама сега откачи! Иска вътре да влиза. Да тръшка и блъска, бе да троши! А с мене кой знае какво ще стане! Не че ще се дам де.
Грабнах дебелите книги!
Трябва да намеря чесън, да го закача на вратата! До него да сложа дяволска билка / да не прихвана/! Зокум, да поръся къщатата, че сигурно я оплю, че може и да се срути! Също и замайниче, да му се замая главата и да няма силата! Обраванка, да да си хване обратния път!
И ако не разбере от билки, да скова един дървен кръст и да го отупам!
Аман от призраци!
И щях да забравя, лайкучка да запомни написаното!

.....

28 коментара:

  1. Е, няма как, ще призная: т'ва искрено ме засмя. :) И съм трогнат от вниманието. :-*

    PS Ако ми лъхаш на чесън, 100% ще ме прогониш, така че си на прав път!

    ОтговорИзтриване
  2. :)))Радвам се, че когато за пръв път от почти 48 часа, успявам да погледна рола попадам на тая ти публикация Руми.
    Повярвай на Бла, това искрено разсмива.
    По-късно се надявам да успея да стигна и до Свежо, а пък ако успея и да се включа с публикация, ще съм надхвърлила себе си в тоя ден.
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря .Ама Бля си го изпроси, сега да се хили!

    ОтговорИзтриване
  4. Сега видях радвал ми се.Тук нямам ли нещо кусур Bla.Дане ти объркам името че ям букви.

    ОтговорИзтриване
  5. Ти си отчайващо неграмотна, а темите и размишленията в блога ти са депресиращо тривиални, но горният пост действиетелно е забавен и даже някак ме ласкае, затова не му изтъквам кусурите. :)

    PS No hard feelings, though.

    ОтговорИзтриване
  6. :) Това последното са почти изцяло отчайващи глупости ... от моята гледна точка, която не натрапвам на другите, но не виждам проблем да я споделя.
    Поколенията след нас са/сте масово неграмотни в духовно отношение, но ние не ви шамаросваме с това при всеки удобен случай и попаднал ни повод.
    Поне така го виждам аз.

    ОтговорИзтриване
  7. Като съм неграмотна ти какво правиш в блога.Видях и твоите теми да съм дошла в твоя блог да те съдя.И не ми пиши на английски наистина не знам езици.И мен все пак се намира кой да ме чете.На дискриминация ли ще играем сега.Аз като не можех да уча ти не беше намислен.Направи си труда и виж профила, все едно обиждаш майка си. Имай уважение към всички.Буквите не значат какво имам в главата си човек.Ако всички сме човеци .Не смей да обиждаш неграмотните те също са хора.Мога да бъда ужасно вулгарна да знаеш и аз мога да държа оръжие!Но все пак си мисля да те уважа.

    ОтговорИзтриване
  8. И внимавай какво пишеш другия път ако искаш де.

    ОтговорИзтриване
  9. Ще внимавам и ще се радвам да се уважим. :D Сега сериозно... Фокси е адски права; поколението след вас е в пъти по-неграмотно от вашето, а пък поколението след нас е направо отчайващо (особено в духовно отношение). Сигурно забележката ми ви се е сторила груба, но е някак естествена, като се има предвид, че двамата с теб цял ден се задяваме. :) Пък и този пост, макар откровено забавен, е самоцелна провокация, адресирана до мен и участието ми в дискусията е комай задължително (сама си го причини, хаха). Бърканица, определено трябва да се постараеш малко по отношение на изказа, а понеже това е блог с публично достояние, не бива и да се жегваш от коментари като моите, както аз не се жегнах от твоите коментари при мен; всеки може да споделя и коментира, както намери за угодно. Важното е да се критикуваме градивно, а ако ще се заяждаме - да е майтапчийски, а не насериозно. :)

    PS Ти пък да обиждаш мен е все едно да обиждаш сина си, така че примерът ти не е много вървежен.

    ОтговорИзтриване
  10. Да но без обиди като неграмотна нали иначе нямаше да пиша това.Пък и аз не съм изполвала обидни думи.Посочи една.Ти започна пръв да влизаш в моя блог.

    ОтговорИзтриване
  11. Визирах "опита" ти да ме "нахраниш" посредством поста. Беше роден от твоя закана, макар че всъщност се оказа ентъртеймънт, а не обида. :) Което е никакъв случай не е лошо нещо.

    PS На блога ти попаднах случайно.

    ОтговорИзтриване
  12. Да и влезе и започна да обиждаш ти какво очкваш седна и да роня сълзи.Естесвено че ще опитам нещо осевен това каза че пиша не знам как си.Е намират се и за мен читатели .Много хора не вникват в смисъла а ми търсят грешките.Нека първо да пгледнат своите.А сега да оставим вече спора че ми дойде нанагорнище.Ако не ме закачаш и аз ще те уважавам.

    ОтговорИзтриване
  13. ОК, поднасям извинения и предложение за мир, любов и разбирателство!

    ОтговорИзтриване
  14. Без любов другото може всичко беше отбранителна реакция без умисъл.

    ОтговорИзтриване
  15. Виждам,че пак дЕмОни и призраци са бродели из нета.Но това е публичното нет пространство,нещо като разграден двор,всеки влиза ,чете,изтупва си "праха" от призрачната си пелерина и продължава с доволна усмивка полета си от трън на трън и от блог на блог.

    ОтговорИзтриване
  16. Хубаво е,когато недоразуменията се изгладят и се запази добрия човешки тон.Радвам се!

    ОтговорИзтриване
  17. Опитвам се доколкото мога .Не бих искала моя блог да е " бойно поле". Затова трябва да уважаваме другия.

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей как сме днес.Няма да се задяваме нали .:))

    ОтговорИзтриване
  19. Няма. Томахавката е заровена.

    ОтговорИзтриване