неделя, 18 октомври 2009 г.

Аз Музата


Днес ще почивам! Ако някой му се пише да почака! Отивам във разкрасителен център. Все ще e отворено някъде. Оскубаха ме, имам нужда, все пак съм жена! Първо ще си направя парна баня. Някой така пише че ме омърсява! После на масаж задалжително защото ми счупиха костите с катастрофи ! Здраво място не остана ще имам нужда и от кална вана! Ще ходя и на фризьор, че ми развалиха прическата! Някой ме скуби и роши, това Муза ли е?!Ще оплашя тия с романтичните души! И на маникюр, червен, за тези които пишат за любов! Накрая ще си сложа корона, за всички кото пишат за свободата! Ох много съм дълбока, нали съм муза! Да се връщам че сигурно се оплетоха, ама първо ще хапна че заслабнах от диети!

12 коментара:

  1. :) Супер!
    Аз само ... нося ярко червен лак, когато изпитвам агресия, не любов. Но някой друг отенък може би :).

    ОтговорИзтриване
  2. Музата си е Жена! Можеш ли да разбереш, защо, кога, как, къде и т.н. Все закъснява, а когато дойде носи не това, което ти трябва:).

    ОтговорИзтриване
  3. Да но резултата е прекрасен женски!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Ха така, поразкраси я, че много еднакви станаха. Като на конвейр вадени :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Е, какво повече да искаш от един ден ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Ти ако беше толкова добър нямаше да се криеш зад анонинимноста си.Минало е абц правопис сигурно си другото абц което не знам!Благодаря Венета той е никой!

    ОтговорИзтриване
  9. Пунктуация
    от Уикипедия/..... Част от употребата на препинателните знаци се подчинява на строги, задължителни за всеки правила, но има и такива, които дават възможност за проява на личен избор и предпочитание от страна на пишещия в стремежа му към изразяване на тънки смислови и стилистични отсенки (нюанси)./За всезнайкото.

    ОтговорИзтриване