понеделник, 12 октомври 2009 г.

"" Отровните гъби ! ""


В моя малък град "на никнаха гъби " от отровните!Едни такива големи , лъскави някои стъклени ,"сградички" се казват!Точно до пазара има една ,цялата от стъкло и най отгоре пише "Бизнес Център Добрич".Какъв бизнес бе то не останаха отворени предприятия всичко се "приватизира в нечий джоб".А до тази сграда "голям синхрон ""бабички продават дреболии за да си "правят лев за бизнес"!По- нагоре ама точно до тротоара една ей такава симпатична ! Горе хора щели да живеят............! А доло магазини ли паркинг ли не знам?!Обаче от сградата и тротоара се излиза направо на най- на товарената улица в града !Колко жертви ще има да не пророкувам ама някой сам си е изкопал мястото за оня свят или се касае за много пари!Трета и се носи славата на публичен дом!На нея има надпис"Вила Ди Полета"Когато мина през деня от там всичко е празно, само на една маса под чадъра има двама .От три години е тъка още не е фалирала !Нощен труд има тука!Много са такива ама тези ги виждам винаги когато изляза и ми се " трови съзнанието!"

5 коментара:

  1. Наскоро видях снимка на някаква стара сграда, която беше "вградена" в някаква стъклена фасада. Много нелепа гледка.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имах 3 снимки за които пиша ама блутото ми отказа съжелявам.И 3 са просто ""уникални " като згради и на местата които са пострени!

    ОтговорИзтриване
  3. :( Гадни гъби! Почти навсякъде са поникнали. Единственото място, където не видях ново строителство е Ямбол, миналата година, като отивахме към морето. Но може да не съм видяла всичко, а може вече да са поникнали.
    Мразя вдичкото ново строителство, особено се отвращавам и се чувствам некомфортно в стъклени такива.
    Обичам и харесвам стара архитектура, душата ми умира като гледам с нея пък какво се случва.

    ОтговорИзтриване
  4. Всякакво ново строителство, извинете!

    ОтговорИзтриване
  5. Аз харесвам къщички с градиники ама съм орисана на 5 етаж ! Още такива гъби има ехееее!!

    ОтговорИзтриване