четвъртък, 5 ноември 2009 г.

За грипясването, грипирането или кое е По...

- Хванала съм го! Как кое ? Свинския грип. Мятам се насън и сънувам едни прасета да вървят на два крака.Вървят срещу мен и ми грухтят!
- Видя ли как уморихме едно племе и теб ще тръшнем. Сто хиляди сме ги проснали вече, пъшкат и се мъчат.Така ще те изцедим че който те види преди да обърнеш петалата ще му се завие свят от страх и от паника няма да знае къде е! Никакви тревалаци и илачи няма да ти помгнат.Ако от блъскането ти остана силa и стигнеш до доктор, току виж си оживялa.И четирите ти котки ще уморим, хваща ги и тях няма хлабаво! И певици не признаваме.Вече никакъв фолк! И по- добре не взимай оная "кьорава" ваксина щото стават сакатлъци а с мен направо ехе ....Ще ни гоните вие идола от приказката а! Сега сме нервни и ще ви хвърляме в паника!
Ау събудих се! Сън омешан от прочетени новини.То това медиите са ни грипирали мозъка и само докато слушаме или четем ще прихванем! Или ще хукнем да се тъпчем с церове.
Не може ли нещо по интересно да се случи освен паническите новини да ни грипясват.
МОЖЕ
Да се съберем и да четем това което ни харесва!
Все някой, някъде в пространството го е написал да го открием в някой скрит или не дочетен блог.
Или в някой който вече утвърден и интересен.
Това предлага Балтазар Иванович, във своя нов блог- БЛОГ НА ДЕНЯ
Не е състезание а откриване на интересните и вълнуващи за нас неща! Направени по неговия начин.

.....

4 коментара:

  1. Ехааа, днес се радвам, като малко дете в сладкарница. Блога го харесаха хората и ще стане супеееер :)))) Благодаря.

    А за свинския - коледното настроение му е майката :D

    ОтговорИзтриване
  2. Щом трябва и близалка ще ти вземем че се рздвижи терена:)))Моля1

    ОтговорИзтриване
  3. И аз това казвам - ако искате медиите да не ви джапат по нервите, бойкотирайте ги! Не е нужно всеки ден хората да четат глупости в жълтата преса, а на връх Нова година всички дружно да гледат тъпотии по телевизията. Колкото до свинския грип, мийте си редовно ръцете! А ако го хванете, вземайте хапчета - сума ти народ покрай мен го изкара и няма нищо страшно :-) Държи малко по-дълго време и тресе малко повече... Голям праз!

    ОтговорИзтриване