петък, 11 декември 2009 г.

Специално две

Днес като куцото магаре, защото по-рано не посмях да си го кажа или по-точно напиша. Та навършвам два месеца в ТопБлог и ще надраскам някоя и друга дума. Ми на месеца ми се взе пипето от главата и .....

Специални благодарности че го има ТопБлог на Дзвер! Събира ни всякакви.
А бе тук се чуствам добре . Е от време на време съм като необрано лозе ама навсякъде се въдят лисици!

Искам да надраскам още за подадената ръка на:

Владимир Иванов(krizt)

Павел Николов

Лили
gloхy-floхy




И на другите, ама тези са първите.Не може да не са специални! Защо ли? За такъв новак като мен/демек бебе/като го подпират бързо прохожда.


Аз статистика няма да вадя, не ми е по-сърце. Даже забравих рано сутринта на кое място съм. То си пише, аз като едно време първо на тетрадката да го усетя после на компа. И като го включа виждам че за два месеца доста ме повдигат и взе да подухва.
А ние бебетата сме малко изнежени, вземем да кашляме и да се сополивим. Е все някой се намира да ти даде успокоително чайче!

За вас днес е обикновен ден. Но аз моя си го направих малко ПО!
Защото може би намерих със моите драсканици своето място !

...

9 коментара:

  1. Е така, като видя, че съм свършил нещо полезно за някого и той му е обърнал внимание и ми става едно драго. Благодаря ти :))

    ОтговорИзтриване
  2. И аз ти благодаря за топлите думи, Руми!
    Ама и друго да знаеш: човек като го няма в главата си, колкото и да го подпираш - все тая! А ти си имаш, в излишък даже!
    Поздравления! и целувки, скъпа! :)

    ОтговорИзтриване
  3. :) Успехи, Руми! И щастлив ПО ден :)!

    Само да вметна, понеже така и така се е отворила приказка за TBL, да знаете, че гласувам от бутончетата в публикациите, откъдето струва ми се гласът ми е анонимен, но отдавам дължимото на факта, че не са за украса :)).

    Целувки и хубав ден на всички!

    ОтговорИзтриване
  4. Руми, нито един от хората,кои изброяваш не са ти помогнали за да получат благодарности. Вярно,че и аз винаги ще си спомням хората,които ми помогнаха в началото с благодарност, но не забравяй,че успехите си дължиш преди всичко на теб.

    ОтговорИзтриване
  5. Абе, Владо и двете са важни. Важно е да си правиш блога така, че на хората да им е интересно да влизат в него, но нещата стават много по-лесно, ако някой удари рамо на старта. Не, че и иначе няма да се получи, но когато имаш подкрепа дава и самочувствие, и увереност, и ставаш още по-добър,

    ОтговорИзтриване