вторник, 27 април 2010 г.

Крадат, не си играят на шикалки

Омръзна ми! За кой ли път слизам по-стълбите. Ами забравям това- онова от магазина. Аз се почудих защо не тръгва асансьора, а тя каква била работата. Бе връщам се вчера и гледам пред затънтеният ни блок микробус със надпис следствена служба. Едни куфарчета и рулетки ама не сварих да видя каква е авата. А днес като се напъвам по-етажите научавам "веселата" новина че са откраднали мотора на асансьора. И да се развеселя повечко дочувам по-стотина лева на семейство. Е аз не съм си отворила печатница за пари, пък ония специалните ни се чуха ни се видяха. Та си викам пешачката. Тъкмо си свикнах със новината че ще видя асансьор през крив макарон и преди малко ме споходи късмет. Имаме на покрива антена на БТК сега някакъв доставчик на безжичен нет се кани да ни донаема покривчето. За няколко месеца ще съберем парите. Че дано всите въртоглави комшии или по-точно осемдесет процента довечера на събранието се съгласят и разпишат.
Не ми се върви до петия етаж, да не съм първа младост. Ама крадат и не спят някои, а през деня какво ли правят? А службите дали ще се върнат?
..

8 коментара:

  1. Кофти. Знам за няколко подобни случая. На едното място хората си купиха нов, но в един от входовете нямат асансьор от 15 години. Мислили, мислили и накрая решили, че щом е откраднат веднъж, може пак да им го свият...

    ОтговорИзтриване
  2. А така ще вземем да сложим блиндирана врата на входа. Ми .

    ОтговорИзтриване
  3. А Балтазаре дали службите няма да ги хванат или си бълнувам .

    ОтговорИзтриване
  4. По-скоро ще изкъртят вратата. Службите де.

    ОтговорИзтриване
  5. Оф снощи подпсаха дано наесен живо здраво тръгне и без крадци и сегашните служби.

    ОтговорИзтриване
  6. Честито начи, наесен с песен. :) Ама защо чак наесен - ми то става точно за един ден. Ааааа, може би заради парите.

    ОтговорИзтриване
  7. Ми как се събират хиляда и кусур. Дано сме късметлии от всякъде.

    ОтговорИзтриване