сряда, 29 юни 2011 г.

Богплатформа

Господ леко се размърда и погледна чакащите да се запишат и да се регистрират. Бавно врътна ключа за платформата и се зареди с търпение за търпанята. От както разни троли и хейтъри напираха да правят клетките на кочини и то нощем, а сутрин разбунтувалите се духове да искат ново възкресение, пускаше кепенците.
Сега всичко през филтър. Само не знаеше от къде ги намираха тия глупости да ги редят. Не може да им хване разликата. Тук, там светваше някой и се мислеше за пръв и най. Той разпределяше клетките по равно, като те ги наричаха блогове.
Да, ама не. Всеки се гъчкаше скришом, ама той беше Господ и знаеше всичко.
Ето и днес, още не се е съмнало и се започна.
-Господи, ние личните сме на тясно, душно и прашно. Залепили сме се един за друг като секретите с които заключваш. Всеки се надига като ДС и сумти или копва и се смята за нов.
Излиза за, че за който няма място и го разнасят като райска клюка е най-добре, така ли?
Господ запримижва, разгледа картата на Богплатформата и рече:
- Така ви се струва, защото никой не стои в своята клетка-блог а ходи в другите да гледа колко е широка, светла и какъв изглед има.
Ама и вие се плодите толкова, че не мога да ви хвана края. На това отгоре ставате като сиамски близнаци и може да съм ви сложил по два на едно място.
Или ще взимате противоначатъчни, или ще си сложите разделителен белег.
Още не беше свършил и един припряно политически скокна.
- Господи, ние политическите нямаме нужда от място. Ако може да ни се сложат микрофони и да се прикачат колони та да ни се чува думата.
- А, аааа. Аз да не съм Мегасферата на Мегафон. После ще се съберат другите и ще вдигат патардия че ги шпионират избрано. Акъл, ръце и клавиетура не ви ли стига. И моята клетка - блог.
Изведнъж нещо задрънка. Господ се изправи и тъкмо щеше да скочи и се чу глас.
- О Господи, това е алармата за пожар. Пак се подпали нещо в кухнята.
Ние готварските искаме една обща нова кухня на ксмическо ниво, защото всеки изпробва рецептите на другия и да не става бедствие.
- Аз пък се питам ако не умее да готви, какво прави там? Всяка клетка- блог да си изкопае огнище и да му мисли. Ако се запали ще си намери друга платформа. Защо трябва да горят всички.
- Ние развлеченията...
- Вие два етажа надолу за една седмица, че снощи от ваша дандания не съм спал. Не знам какво сте правили, не съм надничал, дори мисловно.
- Ние Бога си обичаме
и с него се развличаме
- Да се разберем с поетите, подмазвания не приемам. Ясен ли бях.
- Тези фотоси какви са? Това тука с тая фея аз ли съм? Компромати аааа...Значи си мислите, че така ще ви увелича мястото и пространството за снимчици. С изнудване няма да стане.
-Леле, любов, секс, голи жени . Може и да ги разширя малко. Как са се свили горките в ъгъла от страх пред мен сякаш аз не ги искам. Ама тука всички това гледат скришом. А и носят добър трафик на платформата.
-Кой си ти бе? Аз не те виждам за Господ. Раздаваш места сякаш са твои и еднолични.
-Оф теб съм те изтървал.Обаче Сео специалистите ги прекарах и сега имам оптимизирана търсачка за Ада. Пък на троловете и хейтърите там им е мястото. Да се надгряват с дявола.

Сега ви оставям, че се уморих. Да не се биете пак за място в Богосферата, има за всички по една клетка-блог.
Да си я прави каквото си иска.

5 коментара:

  1. Аха, ясно!Всеки шебек да си прави маймунджилъците в своята клетка! Така ще е най добре! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Баси бъзикчийския разбор :))
    Много по-добър от всички, които съм чел напоследък.

    ОтговорИзтриване
  3. Мерси :)) Просто за настроение :))Включвам и себе си:)

    ОтговорИзтриване