сряда, 29 юни 2011 г.

Нещо за Blogger

Blogger нещо пак е искуфял. Не иска да качва изображения. Може и да работят по новата визия, знам ли. Аз снощи си копнах четирите блогрола, подшушнаха ми че нещо мърда.
А в Twitter вчера се оплакваха от WordPress, изяла половин статия. Не съм специалист, но са един дол. Всеки си яде своите дрянки, че и ги хвали. Ама свикнал е с тях.
Оф снимка на блогерския въпрос ТУК у Фейса, той днес е любезен.

УСПЯХ 15ч и 42мн

3 коментара:

  1. Не точно :)
    "The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page."

    Иначе аз не знам някоя безплатна платформа, която да не се скапва и да не се бъгясва своевременно... постоянно. Въпреки че уърдпрес е бая по-стабилна, въпреки че ако човек не иска да плаща и да се занимава с хостинг, цялостното менажиране на сайт и т.н. блогър е по-функционалната и предпочитана.

    Ще му мине като на кученце и пак ще се качват снимки, а уърдпреса няма да яде статии.

    ОтговорИзтриване
  2. troubadour след като погадах по текста на английски, защото не знам такъв си мисля че не се вижда снимката във Фейса, Идват ми наум няколко причини. Не може без регистрация- не знам дали всеки има такава, не разрешава на друг освен на приятелите ми май да ги вижда, сега ще попягна да махна отметката или някаква луда забрана на фейса дето не знам.
    За по долу си прав а аз просто си драскам тука.

    ОтговорИзтриване
  3. Руми, имах и аз проблем с качването на изображение днес. След близо половинчасови упорити, но безуспешни опити, накрая си качих снимката в http://imageshack.us и от там си я copy-paste в блога. Като временно решение върши работа :)

    ОтговорИзтриване