сряда, 20 юли 2011 г.

Това не е само в България, но и в моя град

Ако сте забелязали сутринта, вече се сдобих със снимките си от телефона който беше нагъчкан като саредала. Няма да описвам как, не е тема. Въпреки некачествеността на доста фотоси съм успяла да хвана доста моменти, които ще разхвърлям напред във времето.
Този момент тук е една шахта на една чисто нова и асфалтирана улица. Не само, че за оправията на не само тази шахта се дупчи след полагането на асфалта и то особено дълбоки размери, но и край самата дупка са скупчени сума хора. Може би така трябва да се дупчи. А хората са допълнителен атрибут за дълбочината, ширината и свършването най - сетне на тая улица.

4 коментара:

  1. Нали знаеш - имаше една много точна карикатура на 20-ина тъпака (всеки със стряскаща титла), застанали около шахтата, където единственият, който работи е бай Тошо. Та и тези така - просто българинът не може да работи, ако няма 5 човека, който да му дават акъл как да си върши работата.

    ОтговорИзтриване
  2. troubadour, бай Иван е единственият работещ. :Р
    Sad but true ... И очевидно не подлежи на промяна.

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютна истина. И да гледаш тея шахти цяла седмица, без никакви хора, накамарчени с камъни и изкопани с по една вършина и колитите да рулират. Всичко свърши без катастрофа.На късмет.

    ОтговорИзтриване