четвъртък, 28 юли 2011 г.

Мрънкало

Който може, го може. Да му се случват едни, и после сам да си намира и да мрънка.
Първо тръгна от мухнатата ми кожа, на която и' излезе проблем. Аз като "информиран" човек, първо из нета. Кой какво изръсил, току да е същото. Взех та си купих Низорал. Аре, викам си. Нищо и никакво шапоанче, да изпропбвам. Такава алергична реакция, че..... на езика си имах разни неща. Ама преди т'ва ходих на лекар, малко със закъснение. Нямало проблем. За алергията и лицето ми като на крастава жаба не дума, не ума.
Днес съм добре, затова си признавам.
Второ, признавала съм че не съм по готвенето. Ма може ли за три дена да се изгоря два пъти по различен начин.Горещо олио над горната устна и гореща тава на палеца.
Трето, за има няма две години се изучих за блогове, шаблони и всичко край тях. Мога да направя прекрасни шаблони, колажи и други неща. И такава голяма глупост. Да си изтрия целия блогрол на основния блог от заплесия. Сменяла съм сума шаблони а сега от глупост, с едно натискане. Въстанових имах го в папка.
Четвърто и доста гламаво. Не ме бива и няма да ме бива по техническата час на компа. Ми имам други дарби, к'во сега. И все пак забелязвам неуредиците по него и се моля тука на младежта, ако ми обърне внимание.
Проблема беше , че компа забива като вляза в скайп. Никъде другаде. Аба Мозилата забива от време, на време ама за кратко.
Големия,- натискаш тия три клавиша. Показва се т'ва прозорче. Видя ли? Мозилата натоварва копа 90 и на знам колко си процента процесора. Сменяш си браузъра и точка.
Ама сега не мога. Може събота и неделя.
Малкия,- аз пари за подръжка на тая дърта щайга не давам, ще ти купя нов като спре.
Тъй като пожела да се изнесе и снощи беше за малко тук сега имам нов браузър - Google Chrome . Натресе ми се без отметките и лента за тях, ама се справих .
Гояла седмица, голямо нещо.
Днес съмна добре, даже се намрънках в блога. Не ми обръщайте внимание. Благодаря предварително.

2 коментара: