петък, 26 август 2011 г.

Следствени произношения - 1 серия по блогомерата

Маестро кръстюФ пак се измъкна от сатенените си чаршафи още в ранни зори. Затвори лекичко вратата и остави вчерашния си анфас да спи, защото беше уплашен от уличените оргии с видения. Нахлузи чепици вместо патъци в унеса си и влезна в лаптончето си да довърши нещо. Или по скоро да намести някои мисли в кости, че дано мирясат.
Още вчера беше наредил няколко скелета на работния си крот в най различни форми и космически претворения и сега го сърбяха пръстите. Другите подобни на това явление и реактивно почесване останаха на тила на анфаса, който все още спеше.
Започна леко да побутва първия. Хвана с припета и го пльосна върху розови теракоти на зелени арабски букви, половината от които сам беше измислил. Скелета още не беше докоснал пода - фона, когато се изправи от само себе си и постепенно започна да се развива в розово нежна плът.
Изведнъж маестро крътстюФ реши да провери, да не би оня заспалия и жаден за меко и топло не се беше събудил. Имаше си поставен ред и нито анфаса му...Ще го обърне да гледа наред и толкова. Само докато направи крачка и едно нежно краче му препрече пътя.
Въобще не дигна поглед, знаеше кой е. Винаги щом се отдадеше на любимия си жанр костния прототип във вселената и тя се изправяше както секс символ на лаптончевата миниетюра, румиЗузуна66итака.
От нейните поетични форми му настръхна главата. А от червените и жартиери, които провлачваше чак до неговия лаптон, не можеше да спи. Днес мислеше, че се е измъкнал.
Веднага натисна с припета първия скелет, като се надяваше да изчезне. Поне ще остане само горещия и сричков мускус, който ще опита да надмогне с една конска доза кафе.
Остави следващия скелет да не хване уруки и да не се изправи в червена дантелена епопея и се обърна.
Нещо мърдаше в ключалката. Леко тръгна на зачервени пръсти от изхвърлени вече чепици и хвана копчето на ентерПрейса. Щракна и видя само задните части ламотСкон, пак го беше шпионирал и щеше да направи фалшив порносайз. Само, че успя да извика по говорителя на блогомерата.
- ламотоСконе, ако не върнеш фалшивия материал и не направиш оригинален така ще те изографисам. Първо на задните ти части такъв череп с кръстосани кости ще сложа, че не само няма да го пляскат, ами може да не види и женска ръка. А отпред вместо на великан, ще ти сложа мъжество на лилипут.
Друг път вместо да шпионираш и да фантазираш, влез и се .....

5 коментара:

  1. Ха-ха
    Тия герои май са ли леко познати :P

    ОтговорИзтриване
  2. Особено ако се познаят ха ха ха ха :Р

    ОтговорИзтриване
  3. Руми, ти сякаш си ме гледала от някъде. Точно тъй стават работите...Даже ми даде идея - череп с кости е банално. Ще помисля да представя череп с косми (смях).

    ОтговорИзтриване
  4. И в червена дантелена епопея, пхахааа! :))

    ОтговорИзтриване