петък, 19 август 2011 г.

Да си кажа

От няколко дена включвам телевизор. Нека да си кажа, че гледам и не го отричах на сто за да се харесам или да се присламча. Беше ми омръзнал а сега пък взе да ми доскучава от компа и взех да ги връткам. Ще гледам да игнорирам рекламите и да не се възмущавам, все едно не сме се срещали никога. Казвала съм, че не харесвам сериали. Не защото са от дадена народност. Размиват се по съдържание един в друг и сякаш гледаш един. Втръсва де. Така станаха и криминалните, които харесвах. Честно един, два сериала съм изгледала / не всички серии ще бунадясам от дължина/ . От ония които все са на прицел и все пак ги гледат. По принцип си падам по филми тип екшън и след това другите.
Да си кажа, че съм слушала и фолк. Въпреки моите одумки за "певачки". Те се отнасят за всички тия сега, които май не се стремят да пеят само/ някои не могат и да пеят/. Преди години слушахме не пластични операции и явно това ми се отразява на езика.
А иначе ако някой не е влизал в профила да кажа кога бях млада какво ми остана,на сърце преди фолка дееее.
Steve Wonder и Queen.
Все пак не трябва да дразним околните с нашите "любими" неща. Нали около не е само Аз а Ние.
И най- важното. Хората не ги деля на какво слушаш, гледаш и четеш / особено ако моето не е подобно/. Днес ако никой не ти каже здравей или как си, колко ще струва копирането и повтарянето на всичките ти "любими" неща. Това Ти на кого е?!

2 коментара:

  1. Ако някой намира все за нещо да не те харесва (я заради тивито, я заради попфолка), значи причината е в неговия телевизор. (тайничко, на уше да ти кажа - моичкия си има много недостатъци, но заради него се опитвам да приема чалгата, дето я слуша още щом се прибере - ами поне да ми е приятно, какво сега, няма да си скубя косите заради непоносимост я, най-малкото за да си сверя часовника с вървежните мадами). Абе, мразя я тая чалга бе, обаче не мога да го намразя заради лошия му (пак зависи от гледната точка) вкус. Аз пък гледам сериали, но на него не му пречи.

    ОтговорИзтриване
  2. аз пък с футбола не можах да се спогодя толкова време ама...

    ОтговорИзтриване