сряда, 17 август 2011 г.

Ама неща бе

Мрежи и платформи и к,ви ли не искат да ме будалкат и постоянно ме подкокоросват.
Първо се хванах на акъля на Мозилата, по нова, по бърза., ще сърфираме та чак ще хвръкнем. Да ама моята машенария е стара и не иска да бяга в сърфинг а аз тургам и тя клекна. Не ще Мозила5 и запрати Скайп на майната си. Наложи се да изпоробвам Хроме с което не си допаднахме поради нейните полицейски ограничения.
Сложих стара Мозила та се пооталожиха нещата. Ама днес иска обновяване някакво и се наложи да дрънча та да питам /щото аз много разбирам/. Дали си е пак 3,6 щото има нещо и 20. Ама неща 4 или 5 бееее, аааа.
Скайпа и той. Махнала съм всички отметки до една. Мине, не мине време и хоп. Налична е новата версия може да я инсталирате. И нея неща. Блокирва като стара машина купена днес с европейски пари...
Преди броени минути влизам в табло за управление на стадото си и хоп на Объркваща работа едно чудо. Ама какво да пиша веееее, снимах.


4 коментара:

  1. Оф, ма Руми! Това ми го изкарва и на блоговете, които имат адсенс, откакто са създадени.
    Ами човек, като ползва нещо безплатно, му търпи и магариите, какво да направи ...

    ОтговорИзтриване
  2. мрънкам си не ми забелязвайте де ама те всичките така, ако не внимава човек ще стане куку

    ОтговорИзтриване
  3. само едно ще ти кажа - не се връзвай на зарибявката с Адеснс рекламите. Яла съм им попарата, резултата беше 19 цента за месец, и да си платя данъка към държавата (който надхвърля сумата, с пощи и марки ако щеш). Има някаква хитринка, естествено, но не си губя времето с тъпи евтини шикалкавения.
    А, да не мислиш, че само на теб излиза, всички сме популярни като гледам (нещо са го закъсали).

    ОтговорИзтриване
  4. Е Свтле ако съм желала тва нещо да съм го турнала. Не мисля, че е само на мен ама аз така си мрънкам, другите ако искат.

    ОтговорИзтриване