вторник, 9 август 2011 г.

Ехо от дупката

Не знам по какъв принцип се правят цените на всичките жизнено необходими ресурси, но вече не се опитвам да разнищвам, че няма край.
Днес ще се спра на единият монополист в държавата, ВИК.
Тук в Добрич плащаме една от най-скъпите води на кубик. Хайде равно, дълбоко и това 2, 80 не е толкова плашеща цена. До момента в който ти изтряскат и кубиците от общия водомер. Така и не знам по каква наредба са, само знам че има такава. Дали е съгласувана с ДКЕВР, и дали е закона хабер си нямам.
Преди време ходих в комисията за защитата на потребителя. Да пита човек за к'ъв са тия кибици. Не намерих решение, защото не е за тях. А какво са няколко си месеца с по 3 кубика общ водомер. До миналото лято, когато плащахме и по 6. Като овцете, иначе никой не се признава за такъв. Не признават и че крадат. Защото аз поразрушках и излиза така, че никъде не видях нещо такова, както ще видите от снимката.
Точно това е коза на директора, че крадците ще си траят. Другите ще плащат като поп и така няма да могат да се съберат и да си търсят правата. А ако нещо не им стигат парите, ще реват в ДКЕВР, нали са " дупе и гащи ".
А колко е законна тая наредба все пак , си остава бошлаф работа.
Плащай народе, "маймуно" или каквото си там.

пп. Преди няколко часа платих 21 кубика. Сега си търся сонда, ще пробивам из апартамента за вода. А може и друго да излезе, знам ли.

2 коментара:

  1. Вода, едва ли ще намериш, виж - шистов газ ...;)

    ОтговорИзтриване
  2. Дано изкарам някой лев да си плащам водата, шото и да се оплаквам файда цццц

    ОтговорИзтриване