събота, 3 септември 2011 г.

Следствени произношения - 2 серия по блогомерата

криЗт си нямаше идея как ще почива, но беше го решил.От няколко дена се упражняваше за тая работа. Той не харесваше море и затова никакви палми с кокоси не му се пръкваха в главата. Да не говорим за пясък. Ще се пръсне из редовете и ще го разтяга да го събира. А в него какво има. Някакви си змии, които да се чуди човек как да изписва красиви. Не ,че нямаше да ги преобразува на принцеси, които ти висват на шията.
Не в главата. Ще те полазват и ще настръхваш като гущер в пустинята, който го е страх да не го лапнат умствено и да ходи като изпита книга, оф тетрадка.
Тъкмо си легна в хамака на личния си рол и блогомерата му намигна. Нямаше да и пуска нищо, изкусителка такава. Покрай всички свои напъни за преобръщания на клечки в красавици и жаби в манекенки тя отваряше разни пролуки и при него се вмъкваха разни маниачаки с горещи ризи. А уж само с едното око намигваше.
Още не си отворил очите и току му хвърли някой сричков жартиер в кафето. Не се давеше в кафе тая стихоманка румиЗузуна66итака. Ама това е точково преследване по скромната му идейна натура.
На това отгоре, оня папарак на блогомерата ламотоСкон винаги беше някъде и бъкаше от идеи за жълта преса и гонеше новината до дупка. Не, че нямаше доза истина за преследване от тая 66.
Но явно той си ходеше с някаква ризница и не усещаше един куп от неговите преследвачки, които искаха да му слагат печати на задника и да го правят свой символ.
А и той не е толкова злобен че да му отдели цяла приказка за пътешествия"До задните части и назад".
Нямаше си на идея как, но ще си напише почивка. Там поне за малко няма да му намигват разни усойници с по две, три ризи. И никой няма да му слага в кадър връвката на тетрадката. Оф на спортния екип. А винаги може да ги сложи в някой скрит образ, нали :)))

8 коментара:

  1. :D Владо да вземе да си почине поне три дни безкомпютърно, че след някое-друго време да не му пращаме портокали в клиника за лечение на зависимости.

    ОтговорИзтриване
  2. то и за нас се отнася ха ха ха и за мен :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Яко ви дъвче блогомерата, а? (смях)

    ОтговорИзтриване
  4. И теб Кръстю не се прави на отделна мера :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Аз съм от село и съм за малко (пак смях)

    ОтговорИзтриване
  6. Руми зная как да си напиша почивка. Само, че ще взема да започна да гледам сапунки и няма да се върна:)

    ОтговорИзтриване