неделя, 11 септември 2011 г.

Нещо ме е тряснало слънцето

Може и да прозвуча някак като стара резачка за дърва, която се опитва да дава форма, но просто моите възприятия са малко на аркара. Просто като вървя се заглеждам и си мисля, че всеки се опитва да бъде нещо друго с дрехите които е облякъл. И като махна мекия си тон, си задавам въпроси. Защото съм твърде учтива да питам някого, дали се поглежда в огледало преди да излезе.
Не говоря за някакви си модни течения за които всеки има право. Имам предвид най вече за фигура и възраст. Особено ме дразни някоя изпипана фигура , с впит бял панталон и яркочервена блуза. Когато заобиколя да видя някоя баба със също така яркочервено червило.
Или малки момичета на сватба, с костюми с гол гръб.Що да не изпреварят времето си или да останат в някое в което си мислят че са.
Преди доста време ходих в една поликлиника. Там една баба водеше на лекар внучето/ подчертавам момченце/ на видима възраст две или три години. На едното си ухо имаше обица. Явно е достатъчно голямо да взима решения и да му се пробива ухото.
Няма да навлизам в подробности за всички ония които искат да са по модната линия, но за съжаление природата е била неблагоприятна към тях.

пп: Излизах до магазина и пече доста. Една фигура в бял панталон ме провокира. Особено след като преминах отпред.

8 коментара:

  1. Ами не само жените са така. Когато видя мъж над петдесетте да се прави на пънкар е не по-малко смешно.

    ОтговорИзтриване
  2. Това с обицата си е чиста подигравка. В Африка съм чувал, че така им слагат всякакви халки, замби и други украшения за разкош.

    ОтговорИзтриване
  3. Влади явно искат да са в друго време ама не става.

    Митко може да сме в Африка, де да знам.

    ОтговорИзтриване
  4. Руми, на хубава фигура всякакъв бял панталон стои чудесно и се съчетава с много цветове блузи. Кое ти боде в комбинацията или вида на дрехите? :)

    ОтговорИзтриване
  5. Колкото и да е стегната една фигура не може с едни дрехи да скрие възрастта си. Понякога това се набива в очи.

    ОтговорИзтриване
  6. Не знам на колко години е въпросната госпожа, но явно е изглеждала доста стряскащо или дразнещо, за да се газираш така. :)
    Иначе не съм съгласна, че дрехите и цветовете трябва да имат възрастово разделение. Достатъчно е да се връзват добре с тена и фигурата. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Мен нито ме дразни това, нито ми пречи, защото изобщо не забелязвам такива неща, като дрехи и кой на какво приличал (дето се вика, "как сийке, ний не сме от тез"). Е, понякога има разни карикатури, ама това си е техен проблем, а на мен ми става забавно.

    ОтговорИзтриване