сряда, 5 октомври 2011 г.

Танганайски

Мисля вече да започна се изразявам на танганайски.
Не, че сега се изразявам и слагам всичко по ред и масло и не минава чистка. Обаче все може да се схване някакъв смисъл. Може да е с изядена буква. Ами гладна съм и се тъпча.
А и някой член да липсва. Ама не оня от порно канала, който върви като промоция в хипермаркет де. Пълния и не толкова.
Да не говорим за изказ. Това яде ли се, пий ли се. От къде да знам. Затова на танганайски. И без това вече е модно да се коментира на една обърквация. Демек, шльокавица.
Освен това всеки не знам кой си, си пише на чужд език. А аз като баба ти Пена започвам да гадая к'ъв е.
Хубаво е, че всички след време ще ставаме англичани щото в мнозинството са си харесали този. Поне ако сварим да го изучим без да ползваме тия недоносени преводачи, ще се разбираме прекрасно. Нищо че засега е в начална поза.
Обаче аз смятам да съм оригинална и да се изпробвам танганайски. Не знам дали ще ме разбере някой при говор и картина.
Също така не знам ако съумея на новия си "роден език" да драсна нещо, дали Google, Bing,Yahoo, AskJeeves, Yandex.ru ще ме налучкат и открият. Щото сега ме мяркат за малко, колкото да не се загубя. Нищо, че не ползвам други неща освен претупания си мой.
Все тая.

Сигурно ще стана оригинална и ще намеря куп последователи на добрата си идея, на танганйски. Дори и бъкел да не се разбираме, важното е да сме различни. А и няма да настоявам за национален празник, че както върви и този като някакъв ще зачезне.
Може да не е в този живот. Но някога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар