събота, 24 март 2012 г.

Сензация

Да госпожо, телевизията е. Същата..... Казвате, че сте самотна майка с три деца значи. Дано таткото да не е умрял. Много е банално. Или пък да е болен от някоя неизлечима болест. То сега всеки втори е болен и събира пари.
Ако е терорист и то чужденец, ще е супер. А а а а, и да напира да взима децата с бомбени атентати. А вие да се криете в някоя миша дупка.
Ама наистина, миша. В някакво мазе една стаичка три на три метра и легло за децата на три етажа. Никакви хладилници, перални ако може и телевизор. Засича се от терористите, не за друго.
Да не казвам за компютър. Вие не може да имате такова нещо. Защото сте самотна,бедна, тероризирана и проста. А бе не точно проста, но изпростяла. Покрай грижата за децата.
Естествено е стаичката да има само едно с прозорче, балатум и мухъл. Да не забравя. Никакви домашни любимци. Освен мравки и хлебарки. И котлон. Да не се вижда готварска печка даже и под леглото ви.
Ама какво има госпожо, защо започвате да ръмжите. Нали вие търсите телевизията заради вашето положение. Трябва да разберете, какво положение се толерира в момента из пространството за да получите адекватност и помощ.
Аз какво да направя, като търсите само работа и децата ви гладуват. А трябвало да ходят и на училище. Ама кой се интересува сега от това. Всеки си плаща за някакъв документ и става министър.
А на нас ни трябва сензация, госпожо. Не, че няма да ви помогнем. Но и ние ядем, пием и други неща.
Бизнеса си е бизнес.
Та така. Да започнем от начало. А вие помислете, как да направим сензация. И за нас и за вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар