понеделник, 16 април 2012 г.

Следствени произношения - 7 серия по Блогомерата

Уж е последния почивен ден. Щото ние наблягаме на почивката и по време на работа. Та уж е четвъртия ден от празника и мързела, но народа не спи. Виси си в нета като жаден прилеп за кръвчица.
Като казахме жаден, по ожаднял от Кръстю няма. Ша ричеш, че всеки път си планирва колажа от предния ден. Да бе, да. те идеите чакат зад вратата у коша.
Или пък жена му го бута от кревата и хоп кучката го хапва за крака. И той право на компа, какво друго. Все се чудя какви са тези скелети. А то, две любими кучки го ръфат нощем ха ха ха. Та накрая гол по скелет човека.
После Владо. Сън не спал да сложи някоя приказка. И сега навици. Сутрин приказка а той ръси проповед. Явно понякога със задника нагоре. Или така е легнал. Де да знам аз от тука кой как си ляга. ( ама днес е радост, пу да не е уроки)
Ама   в нета вече е била Светла. Тя е изчаква да си легне търпанята  и започва да ни дере душите от вечерта.Днес дере, утре дере и туку ни заглади с някоя китка.
А Амазонка като погледнеш все китки слага. Да и се чудиш де и цъфкат китките посред нощите. Не казва де :).
Аз ли. М, м, м, .Ударих на мързел. Аз всеки ден така. Котката шета, пише в блога, омеси козунака и боядиса яйцата. Има две, три петна сега по себе си. :)))) Питайте я де.

1 коментар:

  1. Руми, ония ден щях да ти отговарям, но се хванах с колажа и после забравих...То туй е и отговора, - нищо не планувам, освен на ден да има по една картинка и да излиза горе-долу по едно и също време. Иначе, като ме напъне, започвам и докато не се изпразня не спирам. Понякога даже съм прекъсвал някоя друга работа, ако преценя, че не е много спешна, правя картинката и си продължавам работата.
    Пък защо е скелет - не казвам, нека всеки сам си отговори, ако иска де :)

    ОтговорИзтриване