събота, 9 юни 2012 г.

А сега да ви е честито

Пичо Прашков  беше събрал тайфата пред супера. Т'ва брата, баджанака, бра'чедите, приятели няколко, комшията отгоре и двамата колеги които са абсолютно футболни запалянковци. То в този ред цялата банда беше така. Като изсвири съдията за мач дори и на стадион с два бодила и пет бъзака и присъстващото женско съсловие ставаше на казарма във ресторант шест звезди пред евро комисия.
Влезноха в супера и той изстреля в телефона.
- Мило, събра ли жените?. Да слагат престилките и да хващат ножовете. Аз харесвам салата без сол и лютиви картофи. Баджо трябва да го знаеш. Солено с чубрица и мерудия. Картофите с куркума. На приятелите с чесън, разбра ли? К'ъв нечесън бе? Няма да гледаме порно филм, а футбол. Комшията го дава с червен пипер. А ма, какво ме интересува мен, че жена му е била на червено и току що и сършило. За колегите  сирене и гюзум. Мило, мило бе.... алооо.
Пак и падна батерията. Колко пъти съм казал, за такива неща....
В това време стигнаха до касата и като видя опулената физиономия на касиерката, пъхна телефона в джоба и замърмори.
- К'во се пипкате бе госпожо. Да не искате да изтървем откриването на Европейско 2012 без ядене.
Вие у вас мъж нямате ли? А той футбол не гледа ли? Т'ва е Европейското по футбол, не женски очи, ааааааа.
Врътнаха се набързо, като стадо мамути и тичешката запалиха колите.
Пичо врътна ключа и се развика.
- Милооооо. къде сте беееееееееее.
Във жилището цареше гробна тишина и нямаше наченки за куп събрали се клюкарещи жени. Той  тръгна с торбите насам, натам като загубен и накрая спря в кухнята. на масата имаше няколко дъски с ножове и престилки. В средата бележка забита с брадва за пържоли.
- Мило. Ние жените решихме, че твърде често ви нарушаваме футболното самочувствие. Поради т'ва, че твърде много ви обичаме, ви оставяме сами на себе си. Също така и да не ви отнемаме от времето за внимание, секс и други семейни придобивки, които има и др'гаде. И за да ви докажем, че все пак не бягаме, не взимаме никакви дрехи. Отиваме на нудистки  плаж. Дъжда спря и смятаме, че трийсетина дена ще издържим под парещото слънце. А и все някой ще се умилостиви да ни прибере, като се изморим. Не ни мислете, няма да настинем и няма да развием рак на кожата. След толкова третиране на огън и препарати, просто няма начин.
А сега да ви е честито откриването на Европейското първенство по футбол!

2 коментара:

  1. Проявявам пълна солидарност с мацките и се присъединявам към тяхната компания.Оле !

    ОтговорИзтриване