петък, 12 февруари 2010 г.

Брато

- Слушай сиа. Ша падне една далавера само да си точен. Бегаш на тва място, писал съм че не ти сече пипето. Носиш тва куфарче. Да не вземеш да бараш вътре че ще ни гръмнат като едното нищо. Та докъде бях стигнал, аха. Там на една такава, малко танкерска врата пише адвокат........, даваш без да лафиш. Кът ти дадат листите веднага си довличаш задника при мен, чу ли бе кво си въртиш синджиря на врато. Беси си се после сега ша са работи, ти де. Право в моите ръце това хартийките, аз ще ги дам на брачеда. Той пък си пие уискито със онези дето слагат печатите. Ще ги нацвъкат пак с едно куфарче. Като се върнат от там ошарени ти ги взимаш и заедно с оня балама де го дотътри вчера ги качваш на камиона.
Десет дена сме го майсторили този път, фал никакъв иначе ще фъркат глави. Подплатен е от всякъде. Вътре в дъното със кашони, кой знае какво има в тях. Не ми дреме на ...., аз взимам сухото кво ме е еня.Отвън е като извънземен кораб. Има от всичко. И кокаин, друг какъв беше не ми трябе да помня , избор голям. Пък това златото, направо ще обърне камиона. А, а, мини там се разплати по гишетата че този му е за пръв път и ако го спрат ще направи беля.
"""Хайде хаирлия да е."""
И дано все тъй ни оставят в далаверата. Ама ша плащаме. Толкова години оцеляхме като гледам при тези, все ще е същото. И ако нещо те приклещят куките да знайш че е за пред онея на улицата. Няма страшно и там е уречено и уредено, до три дена!

...

3 коментара:

  1. Като каза Владо за гарвани, дойде ми на ум, че дядо ми едно време казваше :"Гаргата ,от кол на кол като скача, последният в гъза и влиза":)
    И както виждаме от новините, обикновенната практика е такава...
    Въпросът е, че масовият зрител това не го топли :)))

    ОтговорИзтриване