четвъртък, 22 октомври 2009 г.

Объркани Времена


Люх баби стига сти са мляскали кат прасита! Ша са удушити бре.
Не чи идно времи не сме гу прайли, хи, хи, хи! Ма скришну беши. През час за вода ходим. Тя кацата преляла. Ма ергенити ни помагаха!Ее е ех какви ергени имаши да ти са изпълни укоту, и другу де, хи и и и!
Ма пуснети са де е е.Ни мом разбра коей мумичиту и куей мумчету!Убъркана работа стана. Еднаквички сте.Косите ви длъжки и на двамката.И плитки си имате.Пу мойто времи сал момата имаше плитки! Да имат какво да увиват мъжити кугат треби на ръцети, и и хх!
Ми какви са тия обички баба, и на двамата има по множко.Язи си имам две. Вие на всяко ухо по ..ух не мога да изброя!/Мою избранник как си играше с моичките о ох!/ От там един синджир кат на куче към носа! У у у там виси халка, също на нереза Гошо! И на езику имати. Знам аз за какво са ви! Ма многу сти прсти сига! Нащи езици от мамалигата такива грапави ставаха! Хем сити хем.....!
Нацапотени сти кат плашила за бустану, ма едно чернилу и белилу ползвати бе! На мъжо му мяза мустак, той с цървилу. Вий сигичка цилувахти ли са, саму са услюнчихти! Няма идно косъмче да тъ гъдилка, и тъка съ омазахти чи трябва да ходити у ряката!
И двамата сти плоски! У куго са цицките, не видя! Ми то с туй размандосаното дет е на вас! То това е гордоста на жината, ни трябва да е разголено! Ама да личи!
Ау у какви са тея опиналки дет сте са стегнали! У когото е мъжката работа, ша я скумърца! Едно време в по широкичките какво имаше! То сега сигур мяза на курнушонче с джанки! А и с еднакви кундури сте, все високи.Хайди пускайти са, ако ни въ пузная куе мъжко, куе женско ..! Кажети нещо де аааа, по гласа! Няма да ви опипвам я! Ази си пипах само моичкия отзад плета хи, хи, хи!

4 коментара: