петък, 16 октомври 2009 г.

Събота по обед ! ! !

Главата ме цепи отзад! Губи ми се място и време! Кой ден сме днес, дали не съм закъснял за работа. Погледнах размазаните цифри на хубавия си стенен часовник ама не се виждаше. Върху него висеше нещо ярко червено и дантелено! Поне календара да мярна че да се ориентирам. Върху му лекинко се мотаеше връвка от същия цвят. Да ама с такава тъсмичка датата не беше скрита! О х х х .... събота е едвам успях да го видя защото в главата ми биеха триста камбани!
Опивам се да мръдна, нежна женска ръка се е протегнала през мен и ярко червен маникюр се е забил в реброто ми. Тъка ме е стиснала че ми спира въздуха! Някаква руса коса се омотала по цялото ми лице и леко ме гъделичка по носа.А а аха да кихна а нямам сили! Сякаш центрофуга ме е въртяла , като ония в големите хотели!
Едната ми ръка затисната от хубаво тяло със бяла фина кожа! Беше изтръпнала и пръстите ми сигурно бяха на възли! А изгарянията кото получавах от допира я бяха направили безчувствена към болка! Тя като змия без гръбнак се опитваше да се докопа обратно към "плячката!"
Едно красиво коляно натискаше слабините ми и тялото ми изтръпна!Кръвта ми започваше да бълбука и завира!Тялото като изпъната струна се стегна! Няма време , няма място! И невидима сила изпълваше всичко!

.....

13 коментара:

  1. Събота сутрин, след петък вечер:).Алкохола често си прави шеги с паметта.

    ОтговорИзтриване
  2. Тъка става понякога,ама до едно време.

    ОтговорИзтриване
  3. И все пак паметта е в женски род ;) , нали ме разбираш. :)

    ОтговорИзтриване
  4. ахахах Е, това ако не е женска солидарност :Р

    Усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  5. Едно малко от снощното и си шен :) Клин клин избива :)))

    ОтговорИзтриване
  6. То понякога и клин клина донабива, ама нейсе :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Мисля ,че поговорката бе "клин, клина избива,но нов набива ".Така,че и от "снощното" да пиеш за отскок не е решение.В случая мога само да добавя-"неведоми са пътищата" алкохолни...Руми,комплименти!:)

    ОтговорИзтриване
  8. Различни хора , различни мнения ,всички сте прави.

    ОтговорИзтриване