четвъртък, 19 ноември 2009 г.

Ще седнеш ли да вечеряш министре на здравеопазването ?!

Приготвяш ли се вече? Пудриш си мутрата! И сигурно си забравил че някъде на м..... у з..... склада за лекарства е блокиран! Защото ти не си превел парите! Сигурно ще убеждаваш и разтягаш турски локуми на Епилептиците и Диабетиците че зерем няма грам стотинка! А те ще се влачат като червеи щото не са си взели дозата лекарство. А ти тази вечер ще се натъпчеш за пореден път като попско дете на задушница! От болните ли ще овапсате бюджета! До там я докарахте да им теглите душата с конец защото са безпомощни и си мълчат! На два месеца ви скимне лудория а те " умират и възкръсват"! Бе който оцелее! Знаеш ли че ми писна, ако бях по- наблизо и знаех къде ще вечеряш щях да дойда да ти плюнна във вечерята! Пък после да става каквото ще!

...

3 коментара:

  1. Това си е чист геноцид! Винаги в края на годината ги правят тези мизерии. Не че през останалото време са изрядни...Ми то на тях к'во им пука? Те не си купуват лекарствата от редовите аптеки. За тях недостиг няма...Малоумни са ни управляващите и това е! Преструват се на редовни дорде ги изберат, пък след това си показват истинското лице и абсолютна некомпетентност! Безотговорност, твоето име е Българско правителсство!

    ОтговорИзтриване
  2. Много правилно само докато ги изберат!

    ОтговорИзтриване
  3. Хронично болните хора са вечните потърпевши - независимо кой е на власт, вече 20 години. Имам роднини с хронични страдания и мога да разкажа цели истории. Докато на болния човек се гледа като на "случай", а не като на личност, нищо, с никакви пари, не може да се промени.

    ОтговорИзтриване