вторник, 3 ноември 2009 г.

Аз Премиерчето


- Добро Утро, ама за мен не е.Защото цяла вечер сън не ме хвана! Как да помoгна на народа?! Смъкнал съм безработица та на нула и няма тенденция да расте! Привлякъл съм токова инвестиции че бизнесмени те няма да знаят какво да ги правят! Смъкнал съм данъците, за тези които заслужават.Пенсионерите съм ги оправил, тази година и другата пенсиите ще станат двойни.Да поработят и още малко ако трябва.Всички които са крали съм ги вкарал зад решетките за по двадсет, тридесет години! И пуснах едни магистрали, колите няма да карат по тях те ще карат колите! Всичко е под военен строй, ред и дисциплина! Всичко това подкрепено с много стриктни закони!
- А свърши ли данданията! Журналисти те марш! Кой чул, написал да ви няма....
А Цаничев много късичък списък със свършени неща си написал! Не можа ли да измислиш нещо бе.Например домове за бездомници .А за деца ни думичка. Нима си забравил че хората се умиляват от такива работи. Ти не знаеш ли че аз съм факира на премиерите! Така ще оправя държавата че ум ще им зайде! А сега отивам на фитнес че се уморих.Който ме търси, в друга държава съм, сключвам договор! И друг път журналисти те по- късно да се оправя малко.Да имам вид и да ме възпяват като национален герой на три гласа!

....

4 коментара:

  1. Всеки народ си е заслужил управниците.

    ОтговорИзтриване
  2. На практика всеки народ си ги избира (когато може). Ние специално можем и си ги избираме. И те са, като средния нацоинален образ.

    ОтговорИзтриване
  3. Прави сте... Човек не може да си надскочи сянката. Друг е въпросът, че българските управници са наистина като сенки :-)))) Аз лично му намерих цаката - уволних ги до един, смених държавата и си назначих друго правителство, което да управлява друг народ... В процеса на смяната обаче си загубих родината.

    ОтговорИзтриване