петък, 13 ноември 2009 г.

"Молба до GLOBUL"

Не ви знам адреса ама, и да го знаех това което искам да кажа ще потъне!
Прекалихте бе! Два дена ми блокирахте съзнанието с есе меси!Не знам дали ви платиха, и колко за тая работа с играта. " Обринах се значи."Промивате мозъците на хората да си правите трафик! То така се дават петнадесет хиляди лева. Хващате си рибки и балъци. То май шаранчета бол в тая криза! Ами поспрете де, или ви се е изпарил и малкото акъл който ви е останал и съвеста ако я имате! А кой ви разреши "аджаба"по- не знам колко пъти на ден да дрънчите. То и един път стига да се турне някой в мрежата на легалния, насилствен комар който се шири беззаконно според мен! Ето вчера следобед. Дъ ъ р р р, "како Сийке пю ю ют"/телефона е в джоба ми, недочувам/и както си четях нещо от компа, изтървах мишката.Ми за трети път. Като видях "прословутото число" разбрах от къде е и въобще не го четох! Днес трябва да ги изтрия тия гадории че ми е слаба паметта на телефона а се препълни. А и дугите в къщи агитирате, как еди кой си бил спечелил.Имам "нашествие"!
Аз тия пари не съм ги пипнала....А вие ги развявате като байраци! Все някой ще ви се върже.
Та оставете ме на мира! Не се хващам на промивка, агитация и всякакви писания за " игрички" които само ми лазят по нервите, но на някои взимат и последния лев!
И чакам Законов Видов Ден от горе че да се разберем човешки!

Подпис:
Една от всичките измъчени психически,
тъй да се нарека, гражданка на тази държава.

...

7 коментара:

  1. Ще ти разкажа една истинска история за това. Звъня си аз на Глобул преди месец и питам: Може ли да се откажа от рекламните смс-и?
    Отговор: Не може! В договора ви има точка, в която се съгласявате да получавате рекламни съобщения.
    Вчера чета условията на играта и пише: ако не желаете да получавате смс-и обадете се на 123 и се откажете.
    Звъня пак на Глобул: Преди ми казаха, че не мога да се откажа от рекламни смс-и но днес прочетох условията на играта и ЩЕ ПОПИТАМ ОТНОВО: МОГА ЛИ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ СМС-ИТЕ?
    Отговор: Изчакайте минутка....минутка мълчание... Оказа се че вече можете да се откажете. Кажете си номера...

    Ставало значи... лъжци големи...

    Да не говорим колко са незаконни тия смс-и от сорта на: спечели само с 1 смс! (след като потвърдиш участието си с петия смс...)

    ОтговорИзтриване
  2. Руми,ти си добре само с Глобул.Аз имах М-телски служебен и Глобулски личен телефон.От скоро имам и трети-към интернета си имам "подарък" срещу 1лв месечно и 100 безплатни минути в мрежата на новоизлюпеното "Виваком",апаратче с карта на Вивател.И вечер към 20,30ч до към 22,30ч и трите "дядо попе" пищят та се късат да рекламират невероятния шанс да стана притежателка на тези 15 000лв.Ами не ща ви ги бе,искам си тишината на нощта!

    ОтговорИзтриване
  3. Нещо трябва да се направи ама не от мен много игрички в тази държава.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Има картелно споразумение м-у трите оператора,а то е дирижирано да ни ограбват!

    ОтговорИзтриване
  6. Аз предлагам да спрете, да бъдете подвижни телефони кабини и, да ги зарежете тея телефони.

    ОтговорИзтриване