неделя, 6 декември 2009 г.

Музешки Неволи

Тая моята Руми ли е, каква е, мръднала е ви казвам! Всички знаете какъв ден сме днес. Да ме ръчка в пет и трийсет да драска! Боже кой вятър ме довя при нея и до гроб няма отърване. Не съм си отворила половината зъркел на съзнанието тя ме налива с мисли и кафе в не знам кое време! И всеки ден все тъй. Не може ли днес да е изключение бе кукурдясало.
Че като почне едни писания "ум да ти зайде"! Тя си мисли че прави нещо, драсканици бе!Не мой се спре в едно ами днес ако ме люшне до гребена на вълната и ме огрее слънцето. Утре и скимва да ме захвърля в тъмна дупка, вътре какво има не се знае. Ошмугли ме!
Аз нали трябва да съм красива а?Ще ми опадат ушите ако не чувам прекрасни и хубави работи. Ще залинея като ме тръшкат такива откачалки като нея!
Който ме спусна от горе, да вземе от време на време да ме прибира че не се трае!
Тя и котката и тръгва подир нея.Ми ако вземе да пропише! "Направо ще издам багажа!"Една такава войнствена, все на бой налита. Ще остана ли цяла или ДА!
Като ме по намачкат и изпохапят тия двете, току виж тая Руми написала нещо за Любов че да ми се наместят Чакрите и да ги изтраяя!

Бе аз що не взема да изляза в отпуска а Ха Ха Ха!
Дали какво ще стане :) :) :) ???
Ма дали ми се полага!!!!!!

...

4 коментара: