сряда, 30 декември 2009 г.

Зъболекаро - системата да те стигне....

Имам ли зъби все още? Според цените вече са на свършване! Няма да дъвча, ще смуча, ще гълтам и ще се задавям. Хайде сега зъби ще правя. Тъкмо сега замразиха мизерната минимална заплата. Да но ценичките на таблото са забучени. Пораснали са гледам.Един зъб ще ми струва храната за една седмица. Ще го вадя щото докато се двоумя той не става за нищо а това което трябва да платя се удвои. А сега и това не става.Събота зъболекаря не работи със "прекрасната"ни здравна система. Ми нали трябва да ме цъкне на компа дали тургам някой лев в общия кюп. Колко го пълних ама изтече, и не само аз...! Сега по- здравно осем лева, по-частно трийсет."Трай коньо за зелена морава!"Та ела вика по- скоро във вторник. Е вече се уредих значи. Ще трая три дена има няма. То пък зъба няма да вземе да ме човърка я. Ще чака!
Еле аз " грешната", ма как можах бе! Да забравя сама да си поискам час, ма може ли да съм такава.Сега вече във вторник няма място и като съм" сгрешила" ще го вадим вечерта.Не може последните дни от годината да ми щукне да го вадя пустия му зъб. Доктора обидих "нежна душичка".!!! Дойде му милостта и вече е издърпан тоя не прокопсаник от устата ми.
Аз съм си виновна! Ще смуча, ще гълтам и ще се давя! Не от храната. От яд срещу една система. Един един ден може да си направя НОВА!

...

4 коментара:

  1. Е поне си успяла да го извадиш. Пък докато чакаш да се оправи системата, чукай като мене на дърво, дано не те заболи нещо. Само,че не помага:(

    ОтговорИзтриване
  2. Тя системата няма да се оправи ами някой ден ние ше я оправим.

    ОтговорИзтриване