сряда, 6 януари 2010 г.

Боклуците боклуци правят ИЛИ изчистения стил



Чистичко е сега! Лъжовна работа. Какво ли се крие под снега? А той днес взе че се стопи. Колко много "красоти" от боклуци! Правят си изкуство, натюрморт на трева или как да сътворя пред дома си неповторима картина. Ма харесва им сигурно. Или са побратими със отпадъците и вместо да им ваят портрет и да си ги гледат те направо ги тръшват пред прозорците си. Мен като не ми трябва такава компания и не разумея от изкуство, да зяпам встрани ако не е вече запазена марка във същия ред. Дали аз съм капризна или е твърде " нарисувано" та чак ми втръсва.
Рядко е едно такова изчистено, по-моя вкус!Някой ей такъв малко по-друг, малко луд да вземе да го развали това пластиката от хартия, найлон, станиол, лични мръсотии и неща които не ги знам какви са. За колко време ли? Ако имам таймер не го пускам, ще се повреди от бързане.
На мен ми харесва изчистения стил! Чисто зелена трева. Бих могла да седна на нея ако поискам, без да засегна нечий труд къде го е натурвал наоколо.
По дърветата да не висят торбички и да плашат птичките. Нищо че може да обидя някой който ги е пуснал и си прави изкуство от клони с найлони. Да си останат едноцветни, пак във зелено. Пък и те по- пролета ако някои са забелязали си цъфтят. А а сега ми дойде мисъл, от после. Тези които изпускат торбичките "помагат" на не цъфтящите.
По-моето просто прозрение е, че аз не разбирам нещата.То всичко си е едно, и си приличат и се харесват. Боклуците сътворяват и се изживяват като боклуци!Аз да се изживея като булдозер! Бих могла нали да развалям, да натрупам камари и после сама ще товаря. Останахме малко ние такивата! Много се присъединиха към боклуците и си творят и това е. А аз не разбирам нали бях ЛОША!

...

6 коментара:

  1. Оф, тво ас боклуците ми е "любима" тема и на мен. Направо ме подлудяват и самите боклуци и техните "творци", дето всичките са с претенции. И в нашия вход има такива идиоти, които си хвърлят боклука през терасата и една такава торбичка, пълна с остатъците от живуркането на тия кретени се закачи за клоните на дървото и ми вися като напук пред погледа със месеци.

    Мразя ги всички мърлячи. По едно време бях обмисляла да сложа уеб камера на кооперацията отсреща, за да разбера кой го прави и да го наплюя здраво като го срещна. Ама не го направих, а трябваше.

    ОтговорИзтриване
  2. Трябваше я. Те са луднали да си творят а ние ги търпим.

    ОтговорИзтриване
  3. :) Добре, че нашият не се стопи. Още един ден чистота!

    ОтговорИзтриване
  4. Ще видищ след някой ден "красоти и чудо":)

    ОтговорИзтриване
  5. Преди време, когато пътувах за Турция,най-фрапиращата разликата между двете страни на границата бяха найлоновите пликчета накичени по храстите.Тук въпросът не стои до култура на поведение, а до липса санкции. Иначе чистещите никога не могат да смогнат.

    ОтговорИзтриване
  6. Само някой да ги направи със закон и да се следи да се изпъкняват.Фантазирам си май.

    ОтговорИзтриване