понеделник, 24 май 2010 г.

Шантава котка


Заминаха кака и бате във Варна и детската се освободи. Дали го сметна за свой терен не знам. Като че ли двама човека и освободиха и малкото скрито шантаво което не познавам у нея.
Още не хлопнали вратата и влезна във дрехите на кака. Нали е момиченце. То хубавото е че си прибра сутиените защото беше повлякала един по-едно време. Сега да не търси нещо за лятото?Всяка сутрин изкарва големите им хавлии които са прясно изпрани. Но те са във големият гардероб и за тази цел тя сама си го отваря.
Оня ден излизах.
Връщам се, малкия вика.
- Мамо подивя бе и трябваше да и отворя раклата. Ама погледни как е разрушкала торбите със дрехи.
А снощи ми казва.
- Я се обърни. Ти ли качи котката горе на гардероба.
Аз както си бях на компа, а. Ма не съм усетила. А тя си дърпа нашата. А горе торби със чаркове за коповете, сушорите на кака и дискове. Натурии на децата.
Няколко сутрини издивява съвсем. Подскача като малко коте а е на пет години и толкова килограма. И тази сутрин е така. Скочи изодзад върху краката ми да ме закача. И аз трябва да съм учасник а часът е пет и трийсет сутринта. Тръгнах подир нея със кафето и какво стана не знам, но във гонидбата я позалях. Хубавото е че не беше вряло.
Тя беше луднала, но и аз сигурно. На тия години да се гоня със котката със кафе във ръка, във пет и трийсет сутринта.
Шантава работа.
/сега спи дълбок сън :))/

5 коментара:

  1. :в Винаги съм казвал,че под милата външност се крие звяр, който ни смята за негови слуги. Но като се подмазват и галят са неустоими.

    ОтговорИзтриване
  2. И кучката ми спи сега. Цяла вечер обикаля и се чеса :т

    ОтговорИзтриване
  3. :р Малки дяволчета, като жените :д .

    ОтговорИзтриване
  4. Влади наистина са неустоими.
    Кръстю а кучката прави ли бели.
    Лана такива сме ние жените.

    ОтговорИзтриване