вторник, 29 юни 2010 г.

Blogger пак се шашна


Вчера реших да си подредя Объркваща. Архива ми е дълъг като " провадийска околия" та се наложи да го постесня и събера по-удобен за мен начин. Искаше ми се да има повече място. Харесва ми да украсявам блога си с джави. Може да е натурян, но си е мой.
Та вчера изхвърлях старите и реших да ги заменя с нови. Ще пускам вече новата украса в блога и хоп blogger не дава. Пише че заглавието на джавата било задължително поле. За пръв път го виждам и се наложи да сложа две точки за заглавие. Голяма работа са станали това джавите та имат и задължителни полета.

8 коментара:

 1. Руми това го забелязах преди няколко дни за първи път и побеснях-до скоро не превеше такива мизерии. Какво да се прави-гугълски измишльотини :D
  Замислям се за емиграция към Wordpress...

  ОтговорИзтриване
 2. А, да! И аз се ядосвах с това в математическия си блог. Там имам едно меню, дето сама съм си го правила и го допълвам на ръка. То си има вътре в кода зададено заглавие. Не ми създаде проблем изтрих го отвътре, сложих го отгоре, дето се пенеше, ама вярно можеше да се принудя да драскам точки и чертички.

  ОтговорИзтриване
 3. Аз го излъгах като вместо заглавие, в полето за заглавие написах символите за празен ред

  ОтговорИзтриване
 4. Както казах го лъжа със 2 точки.

  ОтговорИзтриване
 5. Те са:

  br

  оградено отляво с това:

  <

  а отдясно с това:

  >

  ОтговорИзтриване
 6. Така нищо не се появява на мястото на заглавието.

  ОтговорИзтриване
 7. Мерси, Пламене-ще се пробва :D

  ОтговорИзтриване