сряда, 15 септември 2010 г.

Водни препятсвия 2

Както някои са подочули или прочели аз съм в планово резервният вариант на ВИК. Откак свършиха парфюма четирдесет и осем часа на две,сме минали на нов. Нощни легени и туби пет върху десет. Всички чакаме да се стъмни и заемаме пози кранче и душ батерия. Понякога се получават и опашки даже и караници. Затова си слагаме табела, търкането забранено а теляк хептен.
Онази вечер приех забележка от сина.
- Мамо, нямам тениски за работа и бельо, че и чорапи.
Станах рано сутринта вчера, тъй като не страдам от сомнамбулизъм. Заредих пералнята, да не ме хване онова плановото и зачаках.
Отплеснах се по компа като си знам минутите, ама нещо ме бутна. Отивам в кухнята и какво да видя. Морето дошло в нас. Но онова мръсното. Хубаво че сложихме теракота, с мисълта за басейн, на сън де. В първия момент без малко да повярвам на оная гадна реклама в която жената тръшка легена. Не използвала еди какво си и се спукал барабана, целия бял като с блажна боя. Спрях и се загледах, ударила съм на късмет. Излязал маркуча за мръсната вода.
Хвърлих си чехлите и чорапите и прецапах през моренцето със навити крачоли. Трябваше да се изпере. Махнах първо малката скара за сандвичи. После микровълновата и дойде ред да извадя дървеният плот за да видя и намеся маркуча, или меката връзка. Отрязах тънка ивичка плат и го навих да не мърда. Бутнах го обратно и пуснах да се пере. След като по план привърших с всичкото това, водата спря. Сега вече започна големия планово резервен вариант на ВИК. Ако имам нещо намислено като мръкне, ще ставам сомнамбул.

2 коментара:

  1. И аз го "гледах този филм", преди месец, на всичките сто сахарски градуса. Благодат за бацилите. Станах нощна птица. Без да съм врачка, но след ремонта, сигурно ще ти се запушат тръбите към казанчето или бойлера, с камъни и пясъци... та запрятай ръкави, ще поизхабиш още нерви. Но пък първият спокоен душ ще ти се стори "манна небесна".

    ОтговорИзтриване