сряда, 24 ноември 2010 г.

Със Свежо сме на н...ццц

Първо, на който му е писнало да вижда тази мрежа тука да не продължава.

Влизането в Свежо е по желание, нали така. Но все пак да си кажа. Нищо, че за пореден път вдигам някаква си патардия. Оставям настрана дребните си препятствия, разбира се. Като не появяващ аватар при гласуване или да умееш да се логнеш. Бях му хванала цаката. Като ме изхвърли не логната на 5 минута и с няколко щраквания на ляв бутон на мишката на вход. Дреболийки бе.
Обаче от вчера има нещо друго. Зареждам всички редчета за нова публикация и като натисна публикувай, хоп грешка 500.Разбира се, че го ударихме на лаф мейл с един известен админ там. Към обеда бях уредена по въпроса. Не е за мен. Двата си блога вече не ги пускам там. Не искам да развивам теории защо така, защо инак. Само остана един за парлама, който излиза рядко. Въпроса е, че Прочети това ми е влязъл под кожата / нека не прозвучи като нещо си/ и все още ползвам Свежо за да видят някои неща от там бял свят.
Днес осъмнах със същата грешка 500. Има едно нещо което ме дразни, как някой публикува а аз не. Само влизам и тъпея със спамове тук и там.
Спирам до тук, че ще стане мътна ако ме хванат ония....

14 коментара:

  1. :)))))

    http://1.bp.blogspot.com/_tqAXOTAyS2U/S0X16ZAQ1SI/AAAAAAAACos/BhATidTLP1o/s1600-h/%D0%B2+%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%60.jpg

    ОтговорИзтриване
  2. Скоро и себе си ще спра да пускам там ....ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  3. на мен понякога ми дава грешка когато някой от етикетите се окаже прекалено дълъг, явно имат маскимален брой допустими знаци за един етикет. е, щеше да е хубаво, като дава грешка, да каже и къде е проблемът...

    ОтговорИзтриване
  4. Грешката е в тях, техническа. Вчера си правихме мейл лаф и до обяд ми оправиха нещата. Днес не писах и все още не мърда да тръгва. Показва една голяма картинка с 500

    ОтговорИзтриване
  5. Вчера ме изкараха от нерви и не искам да се занимавам повече с тях. Два часа, пиково време, грешки, по дяволите.

    ОтговорИзтриване
  6. Де да бяха два. Днес до 13 и нещо и пуснах от Прочети това

    ОтговорИзтриване
  7. Руми, не ми се иска да го призная, но Прочети това има не много големи шансове за Свежо. Ето ти един пример, който съвсем ме убеди в това - не е въпрос на статия, а на това кой я публикува. И забележи, съдържанието й съвсем не е от значение за потребителите на Свежо.
    Примерът е със Хехемехе:
    поста от Прочети, преди 2 дена
    същия пост, но от авторката Хехемехе, ден след този на Прочети
    Могат да се сравнят броя на коментарите върху едно и също съдържание и броя на гласовете.
    Питам се, какъв е смисълът, щом няма значение!!!
    Щом всичко е ясно от самото начало. Само тендовагинит за наивниците ли?!
    А коментарите на този сайт, изобщо не искам да ги коментирам, все едно съм във Вибокс, тийнистория, емотикони и такива глупости, чудно ми е защо изобщо още функционира тази т.н. социална мрежа - но това е друга тема, така съм им набрала, че не мога да спра (ако смяташ, че този коментар би навредил, изтрий го, но аз не искам да съм Свежа повече).

    ОтговорИзтриване
  8. Светле влез в статистиката на Прочети това моля те все пак има все още нужда.
    А аз също не влизам лично само Промяна остана все още , личен избор.

    ОтговорИзтриване
  9. Винаги ще подкрепям Прочетиети това както мога.
    там излизат много които имат нижда от подкрепа , също така и каузи. А и там излиза чист линк за разлика от свежо вкойто ако не свежнеш линка ти се забива и е "nofollow"

    ОтговорИзтриване
  10. Както видя, моят профил в Свежо е отдавна, но започнах да качвам едва сега, на Прочети. Ако не уважавах проекта Прочети, нямаше да съм там. Оценям приноса му, затова не искам да качам в него само мои неща, а повече на други.
    Мисълта ми беше за Свежо, като основен соц. сайт, за препратки към Прочети. Защо хора, с утвърдено име в Свежо, качащи в Прочети, после не качат дори собствените си постове в Свежо (от името на Прочети, не от своите сайтове - това ми е въпроса). Нали по този начин връзките могат да станат свежи. Защо всички чакат ти да ги качиш в тъпото Свежо, а си "пазят свежо-статуса" за личните блогове. Ами нека който качи пост в Прочети, да си го кача и в Свежо. Ама това Свежо няма ли друга алтернатива, някаква соц. мрежа, в която потребителите оценят стойностните неща?
    И знаеш ли защо се ядосвам, защото в Свежо чета такива тъпотии, които са станали свежи, а нещата от Прочети потъват в нищото (защото Прочети няма толкова свежи приятели).
    А Прочети заслужава подкрепата на всички, които е линквало (ама ние много бързо забравяме, особено ако нямаме интерес).
    Ако искаш ме трий, това е.

    ОтговорИзтриване
  11. Всеки избира сам какво да направи и как. А и някои все пак качват. Всичко на добра воля.

    ОтговорИзтриване
  12. Аз се извинявам, че оставих последния линк, който качих в Прочети, да ми го качиш в Свежо Светле, но не знаех предварително, че ще излизам в стачка. По принцип сама си ги обгрижвам, но тогава ми изби тапата.

    ОтговорИзтриване