петък, 25 февруари 2011 г.

Имам дилема с Blizoo

Нека първо да кажа, че ми ядно. Ако нещо изразите вътре в текста прозвучат малко мръснишки, еле кръстчето горе.
Ама ми писна бе. Може да е един дребен интернет, но си събирам жълтите пари да си плащам. Хубаво си беше да си знам, аз келявия доставчик . Ама нали е хърбав, продал се е. Сега са налепали едни лайняни лилави помпони и из целия град. Защо казвам така.
Първо аз потребителя от занзибар Добрич като имам проблем с идеалния, сополив интернет и изчакам два ката виртуални секретарки от баш Олимп- Софията да ми дигнат , еееее хеее.
А техниците са си тука. Не знам в коя крепост са? Но или са зазидани за по угодно или сигнала с моята така наречена поръчка или жалба не се е врътнала. Голям път прави. Завърта се от тука край тях , ходи до София да плювне на късмет и се връща да се изпълни. И ха дано тръгне сопола и да го избършем накрая.
Знаете ли на какво мяза. На дядо мераклия за секс, ама му няма виаграта.
Даже господин Blogger не смогва да запомни и току ми показва червен надпис. Ама нали не увирам, хващам промеждутъци на бастун.
А иначе аз от тук в Д.... ще чакам диспечерката от С... да предаде на техниците в Д... да ми оправят нета в Д..., който от вчера е ела че ме няма.


5 коментара:

  1. Не са се продали само те, преди месец разбрах, че и моят се е продал за ужас на едни кой си сателит и стана една....

    ОтговорИзтриване
  2. И при нас го има това Blizoo,но не им се вързах
    на рекламите и си останах на стария доставчик.

    ОтговорИзтриване
  3. Така е tcvetelinka

    tonino това беше най добрия доставчик и пак не беше кой знай какво ама поне имах връзка с техниците. Отивам да плащам а лилави помпони, не съм се сменяла.
    Сега да видим колко време ще ви пускам коментар ужас.

    ОтговорИзтриване
  4. Интернет от Близу!!!Ти полудя!Едвам чакам да ми свърши договора с тях за кабелната и да ми се мащат.По-смотана фирма (щото доставчик е много за тях) НЯМА!Смени си доставчика с лан и ще си добре :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ако има такъв в Добрич нали :) те просто са си закупили моя предния доставчик Линк БГ и сега да търся друг :)

    ОтговорИзтриване