неделя, 27 февруари 2011 г.

Неделен мързел с филм


Тъй като днес е неделя и е мързеливо време и одвън и отвътре реших да споделя нещо тука. То през тоя ден и доставчика мързелува / през другото време спи/.
Какво направих аз оня ден като ми спадна мерака да бълвам змийчета, гущерчета и псувни из нета с нежният си език.
Реших да гледам филм, който съм гледала/ ако сопола- нета позволи/.. Не бях се замундвала отдавна та... Ако нещо ви е бойно и мързела ви изниква на главата заради нета или друго, ви препоръчвам тоя филм. Ревюто оставям на някои по компетентни като Nostromo, примерно. Дано е изтрезнял от веселби вече :).
Ако е зает може да се изпробва и lammoth :D
Ето го и филма.

В името на Краля


8 коментара:

  1. Обичам такива измишльотин, обичам и Джейсън Стейтъм, но, бога ми, не успях да изтрая целия филм. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Що бе Фроги :)) На мен ми харесва. Трябваше да взема Терминатор. Сина ми запрепоръчва нещо като новите части на Властелина на пръстение, обаче като чух че може да са няколко части се отказах.

    ОтговорИзтриване
  3. Ами, Руми, не съм специалистка, а само откъслечен зяпач, но за мен филмът е клише до клише, чак ми стана скучен и ме приспа (даваха го скоро по някоя телевизия, хем на няколко пъти). Даже актьорите не успяха да го спасят. :)

    Какви са тези нови части на "Властелинът..."? Знам за 3 и всичките си заслужават, повярвай ми. Макар че има фундаментални разминавки с произведението на Толкин, които в други случаи биха ме раздразнили яко, това е страхотно направен филм.

    ОтговорИзтриване
  4. П.П. Веднъж годишно си правя мратон с "Властелинът". :))

    ОтговорИзтриване
  5. А сега разбрах не са нови причуло ми :) се е ама нали бях ядосана та да взема да ги гледам нищо че съм ги гледала

    ОтговорИзтриване
  6. Руми, бих се пробвал, но не съм гледал филма :) Мерси за поканата. Обаче и аз ти препоръчвам да гледаш Властелинът, той си е класика. Отдели си 3 вечери и няма да съжаляваш, ако харесваш фентъзи филми. Преди сесмица-две, по ТВ-то мернах Сърцето на Дракона (Dragonheart, I част) и него гледай, той поне е един епизод (останалите са глупави) :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ламоте гледала съм и двата. Бих повторила със Сърцето на дракона е и Властелина де..

    ОтговорИзтриване