събота, 21 май 2011 г.

Какво е 888

Влизам си преди малко в табло за управление и гледам, а 888 публикации. Жегна ме това закръглено число. Да не би случайно да е нещо урчасливо или нарочено за някакви там исторични неща и .....

Разходих се из Гуглето да видя има ли нещо навързано от акъли с това число. За моя радост нямаше рога, опашки и свещи. Не че вярвам, ама току започнат да бълват" тая пише адски неща ве ". А, не казват на глас, че и без пламъци ги пускам в лавата.
Адски шегички разни :D
Та Гуглето ми рече, че това 888 е и онлайн казино. Много популярно. Излиза като топъл хляб, народна наденица и бира Каменица.
Сега ще и излезе име на Объркваща, че е играчка и си хвърля постовете като чипове на рулетка. Може, за страничния наблюдател всичко е игра.

Тук, там наскачаха мотори с някаква смесена марка в която имаше тази цифра. Е това е друго нещо. Да се опиташ да догониш вятъра и само да го помиришеш. Защото живота е по скъп от всякаква скорост.

9 коментара:

  1. :D Уж е врачка, пък нас ни пита, тц,тц,тц! {}

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси Блага :)
    Влади тва 999 не е ли нещо по ударено такова с рогца и косми че и талисмани да търся ха ха ха.

    ОтговорИзтриване
  3. А Глогси не питам, констатирам си. А с тая проклетия Гугле не се излиза на глава като каже тва число е еди кво си. :)))){}

    ОтговорИзтриване
  4. Иисус (Ιησους) = 888

    http://www.biblewheel.com/gr/gr_888.asp

    ;)

    ОтговорИзтриване