четвъртък, 29 септември 2011 г.

Следствени произношения - 3 серия по блогомерата

румиЗузуна66итака още щом си отвори очите усети, че нещо не е вред.
Провери жицата. Тя беше дива личност с червени трендафили. Обаче оня бРутер като засвятка оранжево ни шепот, ни черти. А по принцип харесваше оранжево. Нали все пак приличаше на огън.Не и при бРутера. Харесваше зелените му намигвания, защото дори и на етапи получаваше някакъв , начален полигон за развиване на....
И все пак влезе, но пак нещо не беше вред.Объркващо я посрещна някакъв оранжев парцал, с насочване към нова писта. Тя не се подлъга и пипнешком намери обезличените си сърца и моливите. Само че имаш гост, не гости. Още посред нощите бяха дошли и се бяха разположили вляво върху удобните ролови хамаци.Люшкаха се и не им идваше в хубавата главица, че могат да се изтърсят, ако не внимават. Щото 66 рядко ремонтираше хамаците и винаги слагаше червени прежди с черен ширит. Офффф думи.
Първо, маестро кръстюФ. Ма той сън не беше спал да се изтъпанчи. Все един настръхнал сякаш са го гонили кучки. А той за страх бае с кости, ха ха ха. Кучка страх от кокал има ли. По добре да беше наредил няколко златни гърнета с похлюпаци.
Нали и 66 беше от същия род сладко лаещи, та не хвана уроки от ни един талисман.
Другият, който не оставаше назад с полюшването беше криЗт. Той сякаш дебнеше маестрото да не легне в два хамака и хоп след него. Само къде при него всичко беше малко отнесено и излизаше в малкия смисъл на големия край. Той вкарваше нещата повече в приказка и тя беше като наркотик, ма за два часа. После сам си сърбаше от него, щото всички и 66 де, искаха само това.
Дори след като разчете полигона и пистата си на румиЗузуна66итака, пак нещо не и беше вред. Огледа се още веднъж. Знаеше, че има и други гости и хамаците бяха за ремонт. А конците и бяха нещо в криза. Аре и тука криза. Ако разчете на всички връвките на хамака, щеше да стане баба Зузуана66дисКтака. А и никой не се оплаква от лошите и....
Я ето и червеното копче с трепкащия седеф на черни думи. До него беше и нишката не огнени срички. А зад тях чакаше блогомерата.
Да чака. Първо ще пообърка тези ранобудници и послее..
бРутера засвятка оранжево и само с крайчеца видя на тблДрола как ламотоСкон се промъква да се оглява. Явно беше се загубил в някоя шляпаща...и сега е тук.

Чума да та яде и бРутер дано. Не бе. Жица дано, празна си кат бюджет по средата на мандат. А съм....

Няма коментари:

Публикуване на коментар