понеделник, 5 септември 2011 г.

Днес им хвърлях на карти

Тая сутрин рано, рано си изтрясках на теракота очилата и се счупи едната дръжка. Изключих, че днес е почивен ден и хукнах да ги правя.
Снощи печката издаде багажа и аз покрай очилата тръгнах да си търся нова. Аз не плаках де, нали имам алергия. Само, че дружината всяка вечер мен чака. И нали съм "бедна", пак на изплащане. А тва големите магазини са на околовръстното.
Не онова със стряскащите красавици, другото. Там не съм ходила и не знам кой въртолет кога отива. Та влезнах и нарочно насрочих докарването по късно да разгледам там мерата, че има още три големи хангара.
Засилих се да влизам в единия, ама онова дето се люшка не ме пусна. Един пазвантин каза, че ми трябвало магазинската им и хангарска карта за да стъпя вътре.Ужас за да видя някое стекче със сокчета.
Печката дойде, ама не намига да готви сама.
Аз тука се мъдря с новата визия на Блогер. Както споменах. На чернова не ми показва икони. Ама като му влезна в покана показва ма......
Поради моята истерия вчера комапа е преинсталиран. Поради грешка на младежта и грешния Уиндоус, днес пак. Даже два пъти. Чист е като сълза, чумата. Ама все тая. Затова сега се мъча с новата визия при която всичко виждам.
Нещо взе да святка и избягах. Лош Блогер.


6 коментара:

  1. Два пъти влизам в новия им интерфейс, и два пъти го напускам на петата минута. Много мразя промени, които не съм искала, ще си стоя на старата визия. В новата харесах само читалнята, дето е на един клик, но пък невлизането в блоговете на "следените", ще се отрази негативно на други статистики.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз изкарах към три минути. Двайсет секунди да ми се прииска да напусна и останалите докато намеря къде е бутона към стария.

    ОтговорИзтриване
  3. А бе викам да го изуча ако напъне. Той дата и час не ми дава да си оправя човещки. викам си кой ще ги гледа докато се уча кат някой новоизлюпен блогър. Преди малко ме стряска с едни жълти съобщения дето са съкратени и даже не могат да се преведат. Ама тука има способни може и да ме светнат кво ме сяцка ТОЯ

    ОтговорИзтриване
  4. :) То и аз се позасилих да съм по-съвременна ;)
    Дали издържах и аз пет минути... Навика е голяма работа. Освен, че ми се видя по-разхвърлян /може и да не е така, но така ми се стори/ разлики май нямах време да открия :)
    А пък като научиш печката сама да готви, да споделиш с нас :)

    ОтговорИзтриване
  5. печката ме чака да се спогодяваме :)))

    ОтговорИзтриване