сряда, 12 октомври 2011 г.

Следствени произношения - 4 серия по блогомерата

фроГито тъкмо се завърна от одевешното забягване на Бахамите. Никой си нямаше на хабера дръжката, но тя си имаше там остров. С всичките му анжиклами като палми с кокоси, пясък и една голяма къща с много стаи.
В едната стая сииии...
Садистично завъртя ключа, но нещя. Тая пущина ръждясала да не искаше по нея едноличният и собственик, да хвърля камъни.
Първо, с голям триста метров блогов зор беше надянала късите си гащи Версаче и фраГон, нали от пек идваше все пак. А тука студ на болийки и глад на фрезийки и в тях ни един камък, да отвърне на удара, че ще и изгори гранд рамата и отиде та се не видя. Само един рапан се мотаеше в джоба и, но го пазеше . За оня шушу-мушу ламотоСкон да си преслушва задника, дали е на мястото си, пс ха ха ха ха.
Ама на Бахамите нямаше и музика и затова не изтрая на това пълно разпускане. Изгоряха и клетките и станаха на кикириди. Ама те са боксьорки бе.
Само да се отвори тая проклета врата, такива камъни ще хвъркат . А нотите веднага ще се строят на AC/DC.
Но първо ще прати тази гарджешка ордия в Танганай с кирки и лопати дванайсти номер. Пак опита. Скрррррррръц и се отвори. Една паяжина леко се засили, но тя беше бързак. Извади въздушната А47ЦК и Музиката е с камъни се започна.
- Алооо, вие в предизборните сте големи......

Авеее, който му отърва да слуша, щото следва.....

AC/DC

2 коментара:

  1. Ааааааааааа! Разкрита съм, а мислех, че така хубаво съм се скрила в късите гащи! Ще се наложи да се преобзаведа с маскировъчни такива. И тогава хич никой няма да разбере от къде му е дошъл камък или рапан... Пайте се, че идат избори! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Има кой да се пази то. Ластика ти е точен. Да му мисли изборната чиния :)))

    ОтговорИзтриване