петък, 7 октомври 2011 г.

Кокала си е кокал, мръвката да мълчи

В моя град започна умствено разбъркване или побъркване така да се каже. Започнаха да никнат образи по гаражи, трафопостове, магазини, стълбове и където има празно място за един гооооолям красавец[ца].
Дали го правят по убеждение, съвест или заплащане никой не знае, но гледам в махалата ( аз живея в такава) се започна. Да не си помисли някой, че като е махала им харесва. Сега не смеят, но по някое време току ги видиш с кофи, четки и ножове да стържат и мърморят под носа си. Щото лепачите го правят вечер и току осъмнеш разкрасен.
То по принцип и установено място за такива образи няма. Но и да има няма да стигне и никой няма да го спазва. Мярнах някъде кандидат листата само за кметове, тъкмо 11 са.
Сега ще се надпреварват и ще ми се облещват всеки ден. И сигурно аз като видя изтукания им сурат и до него идола му, ще го харесам по хубост. Щото все едни лъскави са снимани, само къде костюма е различен. А а а и партията е такава, няма начин да не се забележи щото е с големи букви..
Обещанията си приличат като на плакат. Ще ви оправим.
Ще се види сега как на едно и също място всеки ден ще са различни. Ще разлепят и нови. Понякога на земята ще има куп боклуци. А друг път, ще личат ръбчетата на долните.
Може тази година да ползват и пазванти. Ха, ха, ха ще пазят фотографии от всякакъв вид набези. Независимо кой е на нея.
Някой казваше, че хартиения носител бил на изчезване след като всички са се юрнали в нета.
Глупости!
Знаете ли колко тона хартия отиват за едни избори?! Аз не. Също така не знам коя е следващата такса с която да заплатим унищожаването на нещо си.
Но, кокала си е кокал. Мръвката да мълчи!

пп: Между другото. Независимо от хабенето на хартия и всякакъв опит за разбъркване и побъркване, аз знам кой ще е кмет на града.

Няма коментари:

Публикуване на коментар