понеделник, 5 декември 2011 г.

Къде са снежинките, а сега де ??????

Вие не знаете, но снежинките също почиват, ахааа. И то не къде да е, а на Лазуристан. Къде било ли? Ама не може такива въпроси от ДС.
То си е някъде ейййй там, за да не може кой , кога му е кеф да иска сняг.
Някой си искал през юли, щото му било жега и слънцето му изпекло клетките дет ги няма и всичко се изпържило на нули и половина.
Друг пък искал през август. Тогава му се е излющила кожата кат на змия или кат на змийок. Сякаш е имал голям запек- зор да ходи в Палма де Майорка.
А в това време хал-хабер си нямаат, като на гъбата семето, че снежинките са на плаж. Топели са. Дрън-дрън, чипляс.
Глупости.
Топи се външната им обвивка кога му е време. Ми кви са отвътре, различни бе. Вие да не сте еднакви, като пет души вода.
Та отвън са с бански от баш шивач с китайска игла, която шие тука има тука няма. На това отгоре такива форми имат тея дрешки, че ум да ти зайде. А са се мръднали, а са останали по снежинков орган. Обаче и те като всички жени искаха да са различни. Всеки път рискуваха и всяка година, която все излизаше някаква си кризава обличаха все това.
Та така и тази година.
Докато всеки се шашкаше де е тоя сняг. Ма по какво ще подарят новата ми кола под елхата. На къв хал ще се дотътри новата ми любовница на ски, а как ще ми се натургат пакетчетата под възглавницата с пачки, щото няма снежинки, знаете ли де бяха те ???
Всички се бяха искилили в хамаците си облечени в китайско-скопосаните си бански в Лазуристан. Така се бяха отпуснали, че не усещаха как всяко тяхно връхче набождаше през тва нещо наречено бански и аха да се разпадне на космически, градивни частици и да си останат дибидюз голи. А тогаз сняг на куково лято.
- Де ми е плажното масло Де Версаче, че се разлагам на кикирида сахара.
- Аре сега ла Версаче, размърка се друга.- Да намерим некое бизонско, че ще видят сняг след две хиляди години.
- Кви бизони ма, слънцето те е опекло. Те ги изтрепаха. Една мазна пуйка ще свърши работа. Инак ще ни видят през кратера на кривия макарон.
- Айде сега пуйки, за кого по напред. Не може ли кон.
- Да бе най- много да станеш на пара при някой шейх. Ти да ни сбъркана нещо?
- Прасетата бе сестрици. Прасетата. За хората мезетата за нас мазилата. Нали вече не правят от тва сапун.
- Леле, ти си луда. Да не сме в осемнайсти век.
А на пишман банските колко им дотрябва, та взеха да се разпадат от олелията. Всички снежинки, голи-голенички в най-различна форма моментално литнаха от Лазуристан от снежинков срам.
А бе не точно така. Никоя не си харесваше формата, не голотата де. ха ха ха Женска му работа.
И сега ги чакайте да дойдат и да разтопят външната си обвивка. А догодина пак на Лазуристан. В хамака блажено полегнали с един адски ,пишман бански. За форми де, не за друго :))))))

2 коментара:

  1. Пак ме разсмя, има ли такива , дето ще отидат чак в Палма де Майорка за една клизма (смях)...Тези със запека

    ОтговорИзтриване
  2. Думата ми беше, зора има да ходят на Палма де Майорка е бил голям колкото един голя запек, няма клизма беше преносен смисъла :)))

    ОтговорИзтриване