неделя, 5 февруари 2012 г.

'Айде на цирка а а а - поредния

Язе като всеки нормален човек ( ако са останали в държавата нормални) всяка сутрин си влизам в пощата. И не щото Господ ще прати нишан да си взема Ферарито. Или ББ ме вика да ми даде най- новите социални придобивки ( дето ги е правил на куково лято). Ами да си трия спама.
Той ББ си има голяяям дерт. Нали знаете, че под АБВ е Вести ( който се счита за новинарски сайт). Та най -важното заглавие там е, че сума булеварди и улици се блокирват на пети февруари.
Ще каже някой,- к'во и пука на тая от " Занзибар", че столицата става цирк с маймуни, слонове, смешници и публика разбира се. Ама що бе, нали тоя ББ е за всички и представленията ще са по ТВ-то. Не, че у нас ще се загледам. Най-много три дена ( не седмица) сайтовете за новини да бълват сал това.
Не ми ясно едно.
К'во хващаме ние от нейното посещение, като знаем как ББ ще изнесе политика на страната и какво общо има Х. Клинтън за някакви решения. ( а бе може и да има, ама много и дреме)
Най- много да се снима в някой дом за стари хора или за деца сираци, но малко по- образцови.
А в това време столичани ( не ги знам дали са всички 100% такива) за да си вършат ежедневните неща ще трябва да играят на" Прескочи улица", " Прескочи булевард ", " Заобиколи задръстване", " Наеми хеликоптер", " Телепортирай се ", "Училище в 10", "Пазаруване в центъра - на крака " и други.
Но те са свикнали да ходят на цирк. Не знам само дали пляскат, или псуват.

2 коментара:

  1. Не знам дали ще кацне, защото навън обилно заваля. Може само с публикациите да си останат ;)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Брех останаха си блокирването ха ха ха. Докато им дойде акъла да отблокират :)

      Изтриване